26 august 2019

"Gängi tuumik sai kokku"

Nädalavahetusel kogunesid Loomapäästegrupi aktiivsemad tegelased ja piirkonnajuhid, et pidada sõjaplaani kuidas veel paremini ühingu tegutsemist korraldada.

Mehed-naised-kallimad ja lapsed koos lemmikloomadega võeti mõistagi ühes. Nii need asjad meil juba käivad ja see on ka õiglane, sest iga vabatahtliku pere lööb ju tegelikult selles loomapäästes kaasa.



Mõttetalgud vabas õhus on palju tulemuslikumad ja seda näitab ka väheste fotode arv, mis sai klõpsitud ainult siis kui "väed" alles kogunema hakkasid. Lõpuks oli meid kaks-kolm korda rohkem kohal, aga kogu selle melu keskel ununes mul pildistamine sootuks. Pole hullu ja kui ka teised saadavad endi fotod, siis lisan need FB seinal oleva loo juurde.


Tänan kõiki tarvikute annetajaid sh Loomade Kiirabi Kliinikut, Viimsi lemmikupesa, Penneri lemmikloomapoodi ja Sõle Loomakliinikut, kes ainuüksi viimase kuu jooksul kui ma jälle "pukis" olen, just nii suure hunniku vajalikku kraami meieni toimetasid nagu pildilt näha.

Puurid-rihmad-toit jm rändas üle Eestimaa laiali ja on juba tänasest loomade ning nende päästjate käsutuses. Veel selgus, et nõudlus spetsiaalselt varustatud päästemasinate järele on suur ning sestap liisime neid veel juurde ja ilmselt juba järgmise kuu alul suureneb meie laevastik veel kahe kaubiku võrra.

Saarlased-muhulased tahtsid ühte bussi ja selle päevad nad saama. Ka Lääne-Viru ja Kesk-Eesti tõstsid käed püsti ning Jumalad olid ka nende soovide suhtes soosivad. Sellega aga Loomapäästegrupi ramm lõppeb, sest eesmärk igas aastas viis kaubikut liisida, saab täidetud.

Tänan kõiki kohale tulnud gängikaaslasi ja eriti kaugema nurga rahvast Valga ja Muhumaalt, kes leidsid aega pikk sõit ette võtta. Selline kambavaimu säilitamine ja näost-näkku tutvumine on tegelikult väga olulised ning iga organisatsiooni eduka tegutsemise aluseks. Juba lähikuudel toimub veel uusi arenguid, aga meie fännid saavad neist teada, siis kui aeg küps.


Nüüd võtkem aga veel suvest viimast. Seejärel saadame põnnid lasteaeda või kooli ning alles siis süveneme juba põhjalikumalt selle va vabatahtliku loomapääste püstitatud ülesannete lahendamisele.

Mõnusat suve lõppu ning tänan kõiki meie fänne ja toetajaid!

"We will rock! Together and for animals of course!"