02 august 2019

"Aitäh Luunja rahvas! Väga tore oli!"

Luunja lemmikloomapäev on tänaseks ajalugu ja tänan kohalikku rahvast, et Loomapäästegrupp nii hästi vastu võeti. Oli suhtlemist ja oli lusti. Oli murede kuulamist ja nõuandmist. Fotosessioon gängi päästekaubiku taustal oli paljude jaoks lemmikloomapäeva kohustuslik osa.

"Järgmisel aastal tulete ikka ka?", päris Luunja Kultuuri-ja Vabaajakeskuse direktor Kadi Kalmus.


"Ikka kui vähekenegi võimalik, aga teeks siis kohe ka kiipimist-registreerimist ning süstiks marutaudi vastu ka. Me paluksime loomaarstil kaasa tulla."


"See on hea mõte!"



Rõõmu teeb see, et loomapääste-teema näikse eriti kordaminevat väikestele kodanikele ning seega saab igasugu elukate tulevik tänasega võrreldes olema üksjagu helgem. Loodan vähemalt, et tänased lapsed sirgudes selle koha pelat ei muutuks.

Lapsed tulid juurde ja muudkui pärisid. Ei jõudnud ma kõigile vastata, aga kambapeale saime kenasti hakkama. Ootamatult usinalt osteti ka gängi t-särke ja kruuse. Eks laatadel ole hind ka mõnevõrra madalam.

Koeri oli palju ja kõik nad olid hoitud. Poleks eales uskunud, et neid nii väikeses kohas nii palju võiks olla. Päevajuhi kohal säras Anu Paluoja meie gängist ja sai selle ametiga palju paremini hakkama kui mina. Sulatõsi! Anu võttis ka pärast endise tegevjuhi Katrini uude firmasse tööle asumist mõned tema ülesanded üle ja tulevikus kuulete temast veel palju. Nii, et jätke see nimi meelde.