29 august 2019

"Andke loomahülgajatest teada!"

Siin videos on kaks peaosatäitjat. Ühte tahan näha lõpmatuseni, aga ei näe enam eales. Teisest möödun nüüd ja igavesti suure kaarega, aga paratamatult trehvame ikka. On vaataja otsustada, kes on kes?


Sügis 2019

Loomahülgamiste tippaeg on jälle käes ning suveks võetud lemmikud maanduvad kellegi taluväravas või metsatukas. Loomapäästegupp ootab teateid hüljatud loomadest täna veel numbrile 53 230 230 ja me reageerime sellise raevuga, mida Maarjamaal pole veel enne nähtud. No kaua võib kannatada ja näikse, et taoliste üleliigsete loomade arv ainult kasvab, mitte ei vähene!

Riputame üles kõikide leitud loomade fotod lootuses, et keegi peab nad ju ikka ära tundma. Seejärel hakkame juba omanikke kõiki isikuandmeteseaduse pügalaid rikkudes Eesti rahvale tutvustama.

Pangu KAPO peadire see oma "Aastaraamatusse 2019" kirja ning nimetagu meid kuidas tahab. Üks uudis veel. Loomapäästegängi uus number saab alates oktoobrist olema 1414. Pangegi kohe oma märkmikutesse nii kirja:

1313 - KESKKONNAINSPEKTSIOON - Loodusliku valiku propageerimise ja mitte-midagi-tegemise riiklik toetusliin. Suurulukite linna sattudes ja avariide puhul tasub kõllata, sest jahimehed suudavad nad kohale saata küll. Muud tegelased, aga toimetatakse inimese silma alt mujale surema.

1414 - LOOMAPÄÄSTEGRUPP - vabatahtlikest koosnev inimeste grupp, kes püüab vähemalt tuhandest loomast-linnust sadatki reaalseselt aidata. Ei vii metsa surema vaid kliinikusse ikka!

Loo jagajatele tänud!