12 august 2019

"Pääsküla või Laagri inimesed! Kas keegi tõesti ei tunne oma koerast puudust?!"

Remmi nimeline koeraga jäi nädalavahetusel ilmselt auto ette ja pärast pauku jooksis ta metsasalu taha ummikteele, kuhu jäi sirakile. Juhuslikult sinna umbteele eksinud Reesi jättis Taebla sõidu pooleli ja oli koos oma kahe lapsega koerale seltsiks kuniks kohale jõudsin.

Nelja aastane Remmi on kiibitud ja registri järgi peaks elama ta omanik Kirill Õismäel. Telefoninumber annab aga kolm päeva järjest kinnist tooni, mis tähendab, et too ei tööta enam. Ka Õikal olen käinud täpselt kolm korda, aga korteri ust ei avata.



Alul mu peale urisenud ja eemale hoidnud, aga seejärel ise masinasse roninud kutsa hakkas kohe mind usaldama. Autos olime juba täissõbrad ja ta ronis esiistmele kaart lugema. Igatahes masinaid ta ei karda ja on sõitnud ennegi. Paitusi ja sügamist nautis ta samuti täiega.

Ka kliinikus ütles loomaarst Üllar Siir, et hoia oma sõpra kinni sel ajal kui süsti teen ja ta ei teinud tõesti piuksugi. Kahjuks ei saa ma kõiki leitud koeri oma koju tuua ja sestap viisin ta Paljassaare varjukasse.

Oi kurat kuidas ta ei tahtnud sinna jääda ja puuris meeleheitliku pilguga mu kolpa auku. Tundsin end juba halvasti. Täna hommikul hellasin kohe varjukasse, et uurida pererahva kohta ja kuidas ta tervis on?

"Tervis on väga hea ja ta isegi ei lonka enam. Aga ta on väga arg ja stressis."



Vaene loom ja tooks ta kohe oma naabrimuti juurde, aga kauaks? Paar-kolm päeva ehk nädalgi oleks tal võimalik hoida, aga siis peaks ta sealt minema saama ehk hakkaks üks kuradi looma jõlgutamine pihta ja sellele olen kümne käpaga vastu.

Loodan siiralt, et pererahvas loeb ja läheb oma lemmikule järgi. Vaevalt ta Õismäelt sinna vantsis ja ilmselt on omanik vahetunud ning ta elukoht on ikkagi Pääskülas-Laagris.

Ei imesta üldse kui tegemist on loomahülgamis tippperioodi esimese ohvriga, sest sügis on ju uks ees!

Tänud jagajatele! Kniks ja kraaps Reesi ja ta tütarde ees - nii vahva, et te koera hätta ei jätnud!

53 230 230, help@animalrescue.ee