30 mai 2016

"Naine tuli koju ja mees hullas linnukesega voodis! Löön maha! Löönraisa maha, mõtles Elisabet-Laine kööki noa järele joostes!"

Paraku sellised lood tõesti juhtuvad ja nii mõnigi daame on leidnud koju jõudes oma kalli kaasa ja laste isa abieluvoodis "linnukesega" püherdamas.
Nii juhtus ka Lasnamäel elava Elisabet-Laine Okas-Pukspuuga (päris nimi ja õige linnaosa on selle lehe toimetusele teada), keda kaunil pühapäeva õhtul tabas koju jõudes tõeline šokk! Juba ust lahti keerates kuulis ta magamistoast rõõmsat sädistamist ja vilistamist. Naise süda aimas halba ja ta läks kööki väitsa järele. Siis mõtles aga ringi - alles eile koristasin, ei hakka tuba uuesti mustaks tegema. Tark otsus!


Ettevaatlikult hiilis ta magamistoa ukse taha ja kuulatas uuesti. Ta lihtsalt ei suutnud uskuda, et tema kallis Ferdinand-Evald Pukspuu (õige nimi ja töökoht selle lehe toimetusele teada) võiks teda teisega petta. Paraku see nii siiski oli, sest magamistoas käiv lustlik trall ei lasknud asjast teisiti aru saada. Õnnetu naise maailm vajus robinal kokku.
Viha kogunes ja Elisabet-Laine Okas-Pukspuu haprad käed tõmbusid rusikasse. Ta avas otsustavalt ukse ja leidis voodist eest ainult "linnukese" (liik ja sugu selle lehe toimetusele teada). Mees, vana tõbras, kuulis ilmselt oma kaasa tulekut ja hüppas palja peega aknast välja - igati õige tegu, sest hiljem annab ju mesimagusate valede ja lilledega asja alati klaarida. Muinaslood  "ma põle näind ja ma põle kuulnd, veel vähem saand", lähevad ka tänapäeval läbi küll ja veel.
Väga alatu oli aga mehe poolt oma nooruke seltsiline niimoodi jõhkralt võõrasse korterisse ja sängi arglikult maha jätta! Kuradi siga! Õnneks naised lööma ei hakanud ja Elisabet-Laine Okas-Pukspuu pakkus neiu Tutile isegi kohvi. "Sellist nime pole olemas nagu "Tutt", arvate kindlasti. On ikka küll ja see video on selle tõestuseks.
Igatahes mind, kui teenelist psühholoogi, kutsusti keerulist olukorda lahendama. Mis siin pattu ikka salata, hullasin isegi selle linnukesega natuke linade vahel. Vaatamata naiste naeratavatele nägudele, ei jäänud ma siiski seda "sõbrannatsemist" uskuma ja lahkudes võtsin "Tuti" kaasa! Nii oli kõigile parem, sest nagunii oleksid nad varem või hiljem tülli keeranud :)
[video width="1920" height="1080" mp4="http://loomakaitse.eu/wp-content/uploads/2016/05/MOV_0032.mp4"][/video]