27 mai 2016

„Mis on patu hind ja kas liiderlikkus saab nuheldud? Saab sõbrad jakaristus tuleb suurte kõrvadega!“


DSC_0019Nädalavahetus on ukse ees ja sestap vahetame meeleolu ning tõstame tuju eriti-eriti tõsise jutuga. Pealkirjas esitatud küsimus on tänapäeva moraalivabas maailmas vägagi põhjendatud ning tingitud minu sügavast murest täna ja homme õhtal pittu tõttavate noorte pärast. Mis on patu hind ja kas liiderlikkus saab nuheldud? Saab sõbrad, saab ning mis oleks parem hoiatus ja eeskuju kui iseenese õnnetus teie ette ausalt laiali laotada.

 
DSC_0008 (2)

Mu kullakallis Mia, tupsunupsuke, jäi hiljuti tiivaripsutamisega vahele, sest otsustas enda sees pulbitsevale hormoonidemöllule lihtsalt järgi anda. Häbiväärne ja koletu tegu, sest kõrgeste sündinud daame ei mõelnud tagajärgedele, mis tema staatuses naist kindlasti tabavad, kui lihtrahva seast endale voodikaaslase leiab. Eriti teeb tigedaks seik, et aastaid mind oma voodisse meelitada üritanud liidu jurist PT lõi lõpuks pettunult käega ning saatis šantaaži eesmärgil lahingusse oma truu ja kuuleka koera Tommi. See krants näeb küll üsna kasimatu ja harimatu välja, aga seda kompenseerib tema libekeelne jutt, mille ees on pea kõik õrnema soo esindajad võimetud. Kahjuks käis see ka Mia kohta ning mu kümned tuhanded kasvatamise ja heade kommete õpetamise peale kulunud eurod lendasid tuulde.
13288597_1614149362235992_1254736194_oTulemus on tänaseks ka käes ja patust sündinud vili näeb just selliste suurte kõrvadega välja! Mial on silmad nüüd muidugist häbi täis ja ta ei tulnud isegi ühispildile. Isarõõme nautinud Tommi on aga õnnelik ja püüab tillukesele järglasele igati toeks olla. Parastavalt õnnelik on ka tema perenaine ja kui PT teile veidralt naeratades vastu hõljub, siis nüüd teate miks tal taoline irve näol on.
Vat nii, noored sõbrad! See manitsus käib tegelikult vähemalt ka kõigi kuni 120 aastaste naiste kohta. Ja ei aita siin mingid kaitsevahendid, sest nii Mia kui Tommi on tegelikult steriliseeritud ning sellega peate siis arvestama, et kui pattu teete ja liiderdate, sünnivad teile suurte kõrvadega imearmsad lapsed.
Mina, vooruslikkuse isa, truuduse maaletooja, moraalijünger ning menuraamatute "Seks enne abielu laastab ihu ja vaimu", "30 aastase kuramaaži eelised" ja "Tsölibaat - targa inimese valik!" autor, olen teid igatahes hoiatanud! Mõnusat nädalavahetust ja tegelikult natuke teineteist puudutada ikka mitte ei või, vaid lausa peab! :)

13288461_1614149528902642_738157340_o