09 märts 2023

Lidl

Kodus pole sellesse poodi sattunud. Soomes käisin, aga Skandinaavias mitte. Tavaline säästukas. Lõunamaades kammisin läbi kõiksugu poekette, aga endale sobivat toitu nagu väga polnudki. Vähemalt kartulisalatit ja muud tavapärast ei olnud ning muidu ka valik nagu niru.

Siis leidsin Lidli ja kõik olemas. Külmkapp oli tühi ja täna otsisin taas Lidli üles. Juba harjumuseks saanud. Nüüd saab jälle mõned päevad rahus olla. Isegi keefiri sain. Või kefiiri? Pekki see õigekiri!

Eesti toidust on veel alles vaid purgisupid-pudrud ning suitsujuust. Kui tagaluugist kotid sisse panin, oli Ruts kohe takseerimas. Nagu laps üks ühele - need ju samasugused ja kohe peadpidi kotti.

Lõpeks Nõps ja Ruts hindasid ostu üle ja jäid rahule. Muidugi jäid, sest kõik, mis mulle ei sobi, jääb ju neile. Ise rahule ei jäänud. Arve 51.88 peaaegu mittemillegi eest. Ilmselt tüssati, sest muidu on ikka väiksem olnud. 

Nali ja pole see eluke siin väga odavam ühti ning oodake veel Prantsusmaa hindu! Need ikka korralikult napakad - diisel oli 2.22 näiteks.

Koerakonservid on siin jamad. Vähemalt mo hellikud ei söö. Nüüd leidsin neilegi, aga kollase sildiga Orlando peab olema! Ülejäänud võin ise nahka pista nende poolest.