03 oktoober 2020

„Arina kutsub Hortese lemmikloomapäevale!“

Suvel Laagna tee liiklusõnnetuses üliraskelt viga saanud saksa lambakoer Arina ootab Teid täna 3. oktoobril kella 12–15 Tallinna piiril Laagris asuvasse Hortese aiandus- ja sisustuskeskusesse heategevuslikule lemmikloomapäevale. Kohal on Loomapäästegrupi (LPG) vabatahtlikud ja Sõle loomakliiniku veterinaarid. Avatud on kohvik. 

„Koer Arina on elusaks tõestuseks, et lootust ei tohi kunagi kaotada ja paranemine võib tulla ka kõige lootusetuma diagnoosi kiuste“, lausus Loomapäästegrupi juhatuse liige Erko Elmik ja lisas, et tänu rahva lemmikuks tõusnud Arina annetustele sai Loomapäästegrupp ilma lisaraha küsimata aidata ligi sadat looma ja lindu.

Lemmikloomapäeval on kohal ka Loomapäästegrupi koostööpartneri Sõle loomakliiniku arstid, kes jagavad hüva nõu kuidas oma lemmiklooma tervise eest paremini hoolt kanda. 

„Loomadega juhtub õnnetusi praktiliselt iga päev ja neil ei näi lõppu tulevat. Lisaks teevad inimesed loomadele palju liiga“, nentis LPG Läänemaa piirkonna juht Terje Parra, kelle hoole all on praegu Haapsalus viiendalt korruselt alla visatud ja üliraskelt viga saanud kass. „Üks väga raske operatsioon on edukalt möödas, aga järgmisel nädalal vajab loomake uut ja sestap on annetused väga teretulnud.“

Abivajavaid loomi saab toetada ostes ainulaadseid Loomapäästegrupi fännitooteid, mida müüakse ka Hortese lemmikloomapäeval. LPG juhatuse liikme Tanel Veskimäe sõnul oleks väga armas kui loomasõbrad tänasel päeval helistaksid annetustelefonidele 9001313 ja 9001414 – kolm plaanilist operatsiooni on ees ja see annaks kindlustunde, et meie karvased patsiendid saavad parimat veterinaarset abi ja grupp ei jää kliinikutele võlgu.
  • Loomapäästegrupp MTÜ
  • EE437700771003183318
  • Vigastatud loomade ravikuludeks
Kõige mugavam on annetada telefoni teel:
  • 900 1313 (5.-)
  • 900 1414 (10.-)