11 oktoober 2020

"Tänud toetajatele ja teatajatele! Tondu sai piinast priiks!"


Kahjuks ei tea ma numbrit ega nimesid, aga loodan, et nad satuvad seda lugu lugema. Olge te tänatud, et kiisu piinad lõpetasite! Ilma teieta oleks tal veel väga kaua väga valus olnud.

Käppa me päästa ei saanud, aga see-eest leidsime omaniku üles. Ei tundunud üldse paha inime ja näis, et hoolib oma lemmikust väga. Kuidas see võimalik on? Tonduks ristitud kiisu käib aegajalt õues nagu mõnedes eramajades elavad kassid ikka ja sai koeralt pureda. Perenaine sidus haava, aga suure valu tõttu hüppas ta naisele näkku ja hammustas, seejärel tegi minekut. 


Asi juhtunud napp kuu aega tagasi. Vaadates roiskunud liha ja kiisu seisundit, pakun, et küllap ikka üksjagu varem, aga ma pole selgeltnägija. Olgu siis kuu tagasi nagu väideti. Oma kiisut käis ta igal õhtul otsimas, aga ei taibanud üle raudtee minna, sest nii kaugele polnud ta varem läinud. Mõtteis kandis ta oma sõbra juba surnute nimekirja.

Täna on proua õnnelik ja tänulik kõigile, kes ta sõpara aitasid. Käib pidevalt Loomade Kiirabi Kliinikus ja maksab ka ise arve nagu kord ja kohus. Jummel tänatud, et maksab, sest annetusi tuli selle kassikese raviks alla saja eurtsi ja nii ei suuda me kedagi päästa. 

Ärga jamage sõbrad ja kuigi ma pole ammu kirjutanud, siis loodan, et te pole mind lõplikult veel unustanud ja maha kandnud. Rokime aga edasi ja aitame loomi - meie jookseme, arstid ravivad ja teie maksate selle pulli kinni. Tänud juba ette!

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318

Loomade ravi saad toetada ka meie annetustelefonidele helistades:

9001313 (5.-)
9001414 (10.-)

Edasine eluke saab kiisul kokkuleppe kohaselt olema tubane, aga see on juba takkajärge tarkus. Olge teie targemad ja õppige teiste vigadest! Katame lauad ja tänud ka minu poolt kõigile, kes antud looga seotud!