01 jaanuar 2019

"Võimalikult vähe halbu asju ja inimesi meite eludesse!"

Tuleb hea aasta, sest me saame juurde hunnikus inimesi, kes lubasid uuest aastast joomise-suitsetamise-hooramisese ja palju teisi halbu harjumisi maha jätta. See on ju aint hea! Eks ole?

Uuel aastal on ikka kombeks soovida nii tuttavatele kui võhivõõrastelegi head uut aastat, rohkem raha-õnne-tervist ja muid toredaid asju. Ka see on tore komme, kuigi paljudele on need tegelikult tühipaljad sõnakõlksud, mis päriselus korda ei lähe.

Mida teile siis soovida?

Soovin sedapuhku uueks aastaks siis paljusid asju hoopis VÄHEM

Ma soovin teie peredesse vähem pettumusi ja muret. Vähem stressi ja tülisid. 

Ma soovin, et teid ümbritseks vähem halbu ja silmakirjalikke inimesi.

Ma soovin teile vähem jamasid ja istuge ka vähem arvutis-mobiilis ning liikuge selle asemel hoopis pärislooduses, suhelge pärisinimestega ja nautige päris-, mitte virtuaalelu.

Loomulikult soovin veel, et meie riigis oleks palju-palju vähem vigastatud-piinatud-näljutatud-hüljatud loomi-linde. Parem kui neid kohe üldse poleks, aga see soov on sama utoopiline kui üks teine soovunelm taevasse pääsemisest! Aga loota ju ikka võib!

"Same shit, only different year!", nagu ütlesid vanad eestlased.

Tõsi, aga küll me vastu peame! Pole ju valikut.

Hääd uut! Täiesti siiralt! Ja võimalikult vähe "shitta" ning selle järele haisevaid "veel paremaid" inimesi meie eludesse sel aastal. Vat seda ma nii teile kõigile kui endalegi soovingi!

"Soovin tervist, armastust, jõukust, tarkust ja rahulikku elu!
Ja, et uus aasta ei tooks Te peredesse haigust, leina ega valu!"