05 jaanuar 2019

"Uusaastalubadus"

Uuel aastal lubatakse endid ikka muuta, kuigi päriselus teevad seda jube vähesed. Mõned jätavad suitsetamise maha, mõned naise, kellega 25 aastat koos on elanud:

"Miks te lahutust tahate?"

"Kök-kök, mök-mök ....nooh ta pole kunagi midagi teinud ja pean teda üleval pidama. Nooh, lits on ta, lisaks veel loll, nooh ......."


Hallooo, kes see nüüd loll on? Endal võttis veerand sajandit aega, et aru saada, kellega koos elad ja ilmselt oleks ausam otse välja öelda, et põed keskeakriisi ning tahad sportautot ja lapseohtu naisi põrutada, et end taas elusa ja noore(ma)na tunda!


Mina ei taha kedagist ega midagist maha jätta! Otse vastupidi! Mu täiskarsklusetsükkel on juba kuradi pikaks veninud ja kestab pea paar aastat. Järjekordse sisekaemuse ajal avastasin hirmsa tõiga ja edastan teilegi need kurvad ning jäledad faktid:


  • Tavaliselt kestab see "kainuse ja kasinusetsükkel" kuskil 8-12 aastat kui mu senist elumustrit jälgida.
  • Kohe-kohe saan 53 aastaseks.
  • 12 aasta pärast olen ma 65 aastane ja siis on juba hilja pidutsema hakata.
  • Arvestades mu lodevalt laiska elustiili ja toitumist, siis olen 12 aasta pärast tõenäoliselt ka impotent ning siis on juba väga-väga hilja pidutsema hakata.
Seega luban pidulikult hakata sel aastal jooma ja pidutsema. Palun mitte segi ajada lauspummeldamisega, sest sellele ei pea mo tervis teps mitte vastu. 

Sama pühalikult luban hakata naistega ringi laskma rohkem kui kunagi varem. Ükski lits ei pea end litsiks ja see kehtib ka minu puhul. Sestap ärge mind nii küll hüüdke ja ega ma ka laushooramisega enam suudaks tegeleda. Ikkagi 53 juba ja vikat on ajapikku üsna nüriks kulunud!

Võtke seda aga kui sotsiaaltööd ühiskonna paremaks muutmisel, sest naisi on vähem kui mehi ja vaadake tänaval ise kui kortsus-mossis ja kurjust täis neist paljud on! See peab muutuma ja seda ma üritangi teha!

"Naeratus iga naise näole, sest nad väärivad seda!", on minu uusaasta- ja valimislubadus, kuigi ma viimastel ei osale. 

Nii, et helistage julgelt 900 23 23 ning valige järgmiste võimaluste seast:
  1. Valneri loomaabi
  2. Valneri enesetapuabi
  3. Valneri seksiabi
  4. Valneri hüva nõu -liin

ÕIGLANE JA PAREM EESTI KÕIGILE!