25 jaanuar 2019

"Jaanuar - ei olnud üldse halb kuu!"


Aloha sõpsid, sugulased ja võhivõõradki!

Jaanuarikuu on omadega otsakorral ja oli päris hea aasta algus, sest ühtki tõsist patsienti meil sedapuhku polnudki. Jummel tänatud!

Nipet-näpet toimub muidugist iga päev ja eile näiteks viisime arstile ühe koera hambusse jäänud musträsta. Tiib kahest kohast puru, jalg ka ja selle loo edasist käiku aimate ehk isegi.



Ülejäänud tegelased on aga abi saanud ja ellugi jäänud. Ka selles annetusvideos korra vilksatav valge iluduse Mimi sterr möödus eile kenasti. Jätsin ta igaks juhuks kogu päevaks loomaarst Kelli Lomperi hoole alla, sest nii on kindlam. Vaene kiisu oli õhtul nii näljane, et kukkus esimese asjana tapeeti järama. Loomapiinamine! Ei muud! 

Muide, Mimi ootab endiselt armastavat kodu ja seda üht ning ainumast oma inimest, kellega koos oma päevade lõpuni olla.

Homne päev toob meie hoiukodudesse paar koera - üks Kolgalt, kes kuulu järgi eile autost välja visati. Tänase öö peab ta ise kuidagi vastu pidama kahjuks. Teine elukas paneb aga homme ise kodust halva pererahva juurest jooksu ja hiljem me püüame ta õnnelikult kinni ning toimetame nähtamatute loomade lattu ....

Arved suured pole, aga mõnisada eurot üle tuhande on vaja ikka kliinikutesse ära anda. Kõikidele häädele inimestele, kes õla alla panevad, ette juba kniks ja kraaps. Loo jagajatele ka!


Sa hoolid loomadest ja lindudest ning tahad neid aidata, aga oskusi, aega ja võimalusi napib?

Ära muretse! Me teeme seda Sinu eest, aga vajame toetust, sest ilma selleta ei suuda me päästa mitte ühtki lindu ega looma!


Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318 


Loomade-lindude ravi saab toetada ka meie annetustelefonile helistades:
900 23 23 (10.-)


Mina tänan!