11 jaanuar 2019

"Päästetud Mimi ootab pikisilmi päriskoju minemist!"

Pealkiri on sulaselge jama, sest Mimi ehk vana nimega Happy ei tea sugugi, et ta hoiukoidus on ning laamendab peremehele kohaselt.

"Heiki appi! Su gäng teeb mu esikus täisremondi, sest Mimi on selle jummalast laiali lammutanud!", ohkab Mimi eest hoolitsev Olga südamest. "Ja ta on täiesti tänamatu! Mind suure vaeva nägijat ja hoolitsejat ta üldse ei tunnista! Sülle ei tule, pai ei taha ja ainult lapsi peab oma sõpradeks!"

"Tere tulemast klubisse! Mu Evka on täpselt samasugune - sent surmale võlgu, tuuni teine raske rahaga üles ja siis ta tänamatu absoluutselt eirab. Tuli sülle küll, aga vaid siis kui ise tahtis ja ka pai sai vaid siis teha! Ise turkida ei tasunud, sest maadam lõi küüned kohe sisse!"

Ega me mõistagi pahased ole, aga taoline kiiks on Mimil küll. Eks näis kuidas ta uue kodu ja perega käitub, aga iseloomu tal jagub ning sestap pole vaja igaks juhuks kuku-nunnu-sülekassist unistada. Tegemist on siiski neiuga, kes ise valib miilustamiseks õige aja, mitte vastupidi.

Mimi on meie viimane kunde päästetud loomade riiulil, aga "kohustusliku hooliva inimese" pühade ajal me talle nimme kodu otsima ei hakanud. Pole vaja, et inime jaanuarikuus ühtäkki aru saab, et ta polegi hea ja hooliv ning loomake jääb ülekohtuselt täiesti üle.

Taolisi loomadest "jõulukinke" on palju ja sestap nii piiri taga kui meilgi loomakaitsjad ikka manitsevad, et taolisi kinke ei tehtaks. Ka sel aastal andis Loomapäästegrupp välja lausa eraldi pressiteate, milles selgelt väljendusime, et looma kinkimises pole sel juhul midagi halba kui kingisaaja on uue hoolealuse tulekust teadlik ning ootab teda pikisilmi!

Kohe kostus kommentaariumis erandkorras nimesid nimetamata helju röögatus:
"Loll jutt! Jõulud on loomade kinkimiseks parim aeg ja mis selles halba kui looma väga oodatakse!"

Mnjah, ei oska kohe midagi selle kiunu peale kosta, aga seda tean küll, et üks igati vahva ja armas, ulakas ja energiline, kuraasi täis ja tänamatu kiisupreili ootab kodu küll. Mimi on juba selles eas, et ta saab ka ää sterrida ning seda me ka oma kulu ning kirjadega teeme. 

Kui sulle Mimi nimeline valge iludus meeldib, tahad talle päriskodu ning armastust kuni tema päevade lõpuni pakkuda, siis võta meiega ühendust:

53 230 230 või info@animalrescue.ee