30 jaanuar 2019

"54 - aupaugud, lilled, kestvad ovatsioonid ..."

Elu suurim unistus täitus kui hommikul äratas mind Päästeameti orkester ja siseminester ulatus politsei operatiivsõiduki võtmed.

"Kodanik Valner, koputajanimega "Rähn", võtke vastu Eesti Vabariigi lugupidamine ja tänu raskes võitluses üles näidatud vapruse eest jne bla-bla-bla ...."

Aupaugud, lilled, kestvad ovatsioonid ...



Eelmisel nädalal kiristas üks vennike, kes koera nüpeldas läbi hammaste, et ma pidavat üks kuradi LITS olema. 

Õigus, eks ma üks loomakaitse libu ole tõesti ja üritan seda ka tulevikus olla, sest ilma ennast müümata ei saa seda "loomavärki" kohe kuidagi ajada.

Kui seda asja nüüd aga natuke teise nurga alt ja tõsisemalt vaadata, siis võib vägisi juhtuda nii, et Loomapäästegängi laevastik suureneb veelgi uute paatide võrra.

Kui minna omadega rappa, siis ikka täiega! Eks ole? Oleme põhjanaabritelegi silma jäänud ning kui mul oleks natukenegi ärimeelt, siis paneksin need massinad hoopis seal tööle ja see tooks isegi leiva lauale. Kahjuks või õnneks olen ma äärmiselt vilets ärikas ja las see kõik jääda tulevikku ......

Kaubikutega pole läinud sugugi lihtsalt, sest alati midagi muutub ja see lükkab omakorda kõiksugu häid asju edasi. Rahvas ka taolist ettevõtmist eriti ei toetanud ning ühtekokku kogunes masinate ostuks 2353.21, mille eest sai sissemaksuks võetud laen osaliselt tagasi makstud.

Tagasilöögid tulevad aga kasuks kui vigadest õppida ning "uue plaani" kohaselt hakkavad gängi rohe-oranži-kirjud aparaadid loomi-linde aitama ka seal, kuhu varem poleks ulatanud. Oleme jätkuvalt oma visioonis ja missioonis veendunud ning jätkame põikpäiselt sama rada. Iga algus on raske .....

Tänud heade soovide eest ja rokime aga edasi. Loomade eest ja julmuse vastu loomulikult. Ja kui teid peaks liikluspolitsei kinni pidama, siis kutsuge ametnikuhärra või -provva vandenõulaslikult enda poole ja sosistage, et olete vanemkoputaja Rähni sõber või sugulane. See aitab. Raudselt aitab!