06 mai 2017

"Riided seljast! Homme on "ALASTI AIANDUSE PÄEV!""

Nõukaajal olid omad pühad - kosmonautide- ja lüpsjatepäev. õpetajate- ja piirivalvuritepäev jne. Rahvas kehitas õlgu ega arvanud neist "punastest" pealesurutud tähtpäevadest suurt miskit.

Uus aeg tõi aga uued kombed ja tõttöelda läheb igasugu nähtuste tähistamine aina jaburamaks. Kui vene pühadel oli vähemalt mingigi point ja tunnustati justkui ühe või teise elukutse esindajaid, siis tänapäeval ei saa enam üldse sotti millepärast tuleb lips ette ja püksid viiki ajada - kassi kallistamise päev ja lehmaudara silitamise päev ...



Tegelikult võiks ellu kutsuda veel korralike koeraomanike päeva, tihasele pekipanemisepäeva, kunstseemendaja püha .... Ühelt poolt on muidugi tore, et ka loomi meeles peetakse, aga olles ise nö "asja sees", läheb mul eneselgi juba sassi, et millal näiteks see õige loomade kaitsmisele pühendatud päev on?

World Animal Day on 4.oktoober. Fakt! Ometigi peavad eri ühendused lemmiklooma-, loomakaitse- ja tont teab, mis päevi veel, vaata, et aastaringselt. Aru ma ei saa!


Kui loomadega seotud päevad tekitavad parajat segadust, siis homsega on asi klaar - 7.mai on "ALASTI AIANDUSE PÄEV!" ja püüdke te vaid roobades labidas maasse lüüa või reha kätte haarata!

Tore-tore! Plaanisin ka ise nädalavahetusel näpud mullaseks teha. Naiska ka. Tegelikult ta lausa ootab seda päeva, et saaks alasti ringi lipata ja oma hääd vormi naabrimehele näidata. Naiste puhul pole asi ka kriminaalne, sest ilma hilpudeta õrnema soo esindaja on eelkõige "seksikas", "vitaalne", "oma seksuaalsust ja vajadusi rõhutav", "kunstipärane" jne jne.

Meestega on aga hoopis teine lugu ja püüa sa vaid palja "vigurvändaga" välja ilmuda! Kohe on kisa taevani - pervert, liputaja, miilits appi ja kinnimajja minek! See on raud-polt-kindel!

Aga nüüd olengi lausa kimbatuses, et kuidas siis homme käituda - kui riietatult aiatöid tegema lähen, siis solvan ma tõsialastiaednikke. 

Kui lähen aga alasti, siis saavad naabrid šoki ja arvatavasti ülejärgmises talus elavad Jehhoova tunnistajad pistavad mu elamisele ühes minuga tule otsa. Ilmselt saaks ma ka ise šoki kui 300 kilone ja 120 aastane naabrimutt hilbud seljast heidab .......

Kuradile! Ei hakka riskima ja lähen hoopis kalale! Ja siinjuures kallid sõbrad, sugulased ja kontvõõradki, on mul hää meel teatada, et kuulutan homse puhkepäeva ka "HAUGI MUSITAMISE PÄEVAKS!"

PS! Ega ma mingi kalamees muidugist ole! Ja milline see haug üleüldse välja näeb? Keegi võiks pildi saata! Ja ühes sellega saatke juba õng ka!

Aga paljalt nagu mind loodi, tahaks ju ikka olla! Huvitav kas alasti kala võib püüda või läheb see mõne looma-, kala- või looduskaitseseadusega vastuollu?