16 aprill 2020

"Kiibist on kasu!"

Videos nähtav koerake jõlkus täna Stromkal sihitult pikka aega ja püüdis kõigiga sõprust teha. Inimesed kutsusid varjukat, aga need ei saanud mingil põhjusel kohe tulla. Jummel tänatud, sest muidu oleks saanud loomake öö seal veeta ja olen kindel, et see poleks teps mitte talle meeldinud!

Omanik jooksis samuti jalad rakku, tahtis isegi politseid kaasata ja otsis oma lemmikut taga. Tulutult. 



Lõpuks helistati Loomapäästegruppi ja lahutamatu tandem Tanel Veskimäe ning Kelli Samberk lendasid siva kohale. Edasi käis kõik kiirelt. Väga kiirelt ning omanik ja kutsa said loetud minutite pärast taas kokku.



Teine lugu pole nii hea lõpuga, aga koju jõudis seegi kiisu, kes Sõpruse puisteel auto alla jäi. Toakass kasutas juhust kui omanik akna lahti unustas ning see saigi väga hoitud ja armastatud kiisule saatuslikuks.

Omanik Wai Sum oli kurvemast kurvem, veel hiljuti käisid nad arstil, sest kiisul oli süda väga haige. Ometigi oli ta rahul ja tänulik, et saab oma sõbra väärikalt koduaeda maha matta.

Nii, et kiipige oma lemmikud ja kandke registrisse ikka ka. Muidu pole sest riisitera-suurusest tehnikavidinast vähimatki kasu! Mina tänan!

Loomade-lindude erakorraline abi ja transport: 1414, help@animalrescue.ee

Lemmikloomade tasuta registreerimine: https://www.llr.ee/