14 november 2018

"Uue kaubiku esimesed kunded - Tibi ja Kai"

"Suure Plaani" kohaselt hakkavad Loomapäästegängi kaubikud õnnetustest vabal ajal ehk enamuse ajast, tarima loomi arsti juurde või kuhu iganes vaja.

Hinnad tulevad veidi kõrgemad kui tavataksodes, aga see on seotud eelkõige sellega, et need masinad tahavad ka oluliselt põhjalikumat puhastust, sest loomadel on ju komme igasugu eritisi ning batsillusi endast maha jätta. Lisaks saab juhtide kohustuseks ka haiged, operatsioonijärgsed või vanad koerad kenasti kasvõi tuppa tagasi aidata.


Miks seda ilma rahata ei saa? Pange end valmis, sest nüüd saate teada põrutava uudise! Ja nimelt need FIE-dena tööle asuvad autojuhid tahavad samuti süüa-juua ning neil on pered ja muud kohustused. Peale seda kui nad hakkavad ühiskonnalt, kütusemüüjatelt, toiduärikatelt, riigilt jne saama kõiki vajalikke teenusi tasuta, nii muutub ka sõit täitsa priiks! Hurraa! Elagu kommunissimus!


Praegu ma testin ja vaatan need kitsaskohad üle, millega tulevikus võivad juhid kokku puutuda. Vaatamata sellele, et absoluutne enamus taksojuhte oma masinates loomi näha ei taha, siis kundedest jääb puudu ja pelgalt selle tööga leiba lauale ei too. Järelikult on vaja veel midagi juurde mõelda ja ka reklaami peale üksjagu rohkem kulutada.

Esimene kunde oli vana tuttav TIBI. Jällenägemisrõõm oli meeletu ja koerake oli justkui arust ära. Vaadake või ise kinupildist tema esmareaktsiooni kui mind eemalt märkas ja laksust ää tundis.


Sestap ei saanud temast ka õigeid pilte teha ning üliaktiivse Tibi ihuarst Kelli Lomper oli protseduure tehes püstihädas. Lõpuks saime siiski kõigega kenasti hakkama, aga näiteks küünte lõikamiseks läks vaja lausa kolme inimest. Kuidas Tibi endale sellise toreda peranaise leidis, saate lugeda sellel lingil klikates.

Imetillukeste tervisehädade tõttu peab Tibi mu teenuseid sel aastal veel paar korda kasutama. Olgu mainitud, et vana tutvuse poolest ma Tibilt pappi ei küsinudki .....