11 september 2017

„Kutsikalee-kutsikalee!“

 Aeg on sealmaal, et järjekordne lend Eestimaa Loomakaitse Liidu hoole all olevaid koeralapsi on valmis ellu astuma ehk teisisõnu otsivad nad seda üht ja ainumast õiget kodu ja perekonda, kellega oma päevade lõpuni koos olla.

Meie juurde jõudsid nad Tapa linnast, kus kodanikud kaebasid, et härra Rein ei saavat nendega väga hästi hakkama. Peremees oli väga koostöövalmis ja arvas, et ehk tõesti tuleb koeratittedele kasuks kui asjatundjad nad üles vuntsivad ja uued kodud leiavad. Kokkuleppe kohaselt steriliseerime me Leedi nimelise emme ära, et lõppeks see kontrollimatu sigimistrall ja seejärel toimetame ta härra Reinule tagasi.



5.septembril said kutsikad kahe kuuseks ja vajalikud veterinaarsed toimingud on tänaseks tehtud. Kaks poissi ja kolm plikat on seega valmis äkki just Sinu juurde kolima.
Loovutustasu on 60.- eurot ja see sisaldab ussirohutamist-vaktsineerimist-passitamist ja kiipimist. Koerad antakse üle Eestimaa Loomakaitse Liidu lepinguga ja uus omanik kohustub uue pereliikme kindlasti ka registrisse kandma.

Liidu hoole all on täna üle kahekümne koera, teist samapalju kasse, mõned hobused, tšintšilja ja tont teab, millised elukad veel. Õnneks viimasel ajal on koertel üsna hästi läinud ja ainuüksi eelmisel nädalal said koju kolm kutsat. Loodetavasti ka nende tegelastega läheb lihtsalt, sest pisikese koera kutsikaid ikka soovitakse.

„Kustikalee, kutsikalee!“, aga vaadake, valige, mõelge ja otsustage ikka rahus ning mitte mingil juhul ärge toimige esmaemotsiooni ajel. Nii on kutsikatele parem ja teile enestele ka. Uskuge mind!

Lisainformatsioon: 53 499 080 ; karme@loomakaitse.eu või info@loomakaitse.eu

PS! Suur aitäh Rica Aureliale fotosessioonil osalemise ja kutsikate eksponeerimise eest! Sa olid väga kannatlik ja tubli! 
Rohkem fotosid imearmsatest kutsikatest on nähtaval loomakaitse liidu Facebooki lehel.