14 aprill 2016

Tartus leiti nülitud loomakorjus!

12988037_10206054970081968_725207610_nTäna hommikul saabus murekiri ühest Tartus leitud nülitud loomast. Korjus leiti Tigutorni ja Zeppelini vaheliselt alalt eile kella viie paiku pärastlõunal.
"Tere, kirjutan teile kuna kellelegi teisele ei oska. Minuni jõudis pilt, mis on tehtud Tartus, Emajõe kaldal. Pildil on nähakorjust, mis on ära nülitud. Ma kahjuks ei saa aru mis loomaga tegu on. Inimene, kes selle leidis helistas varjupaika, sealt oli keegi kellegi saatnud kohapeale, aga selle aja peale kui see keegi oli sinna jōudnud, oli korjus juba kadunud. Probleem seisneb aga selles, et see kahjuks tundub inimese tehtud töö olevat. Aga kui pole seda korjust, pole vist ka mingit teemat enam? Ja kui mōni konkreetne inimvärdjas sellega hakkama saanud on, siis ei olegi vōimalik välja uurida kes ja mis?"
Nii ta paraku tõesti on ja see ju vana tõde, et kui pole laipa, siis pole ka keissi. Inimese töö on see aga kindlasti, kuid kellega tegu? Äkki mõne isase koera või kährikuga? Ma pole jahimees ja võta nüüd kinni. Keegi Siim kirjutas just, et tegu olevat hoopis nugisega. Ju siis on, aga kes see nülib Tartus nugiseid ja loobib neid mööda linna laiali või äkki käibki see "Heade mõtete linna" tavade juurde?