12 juuli 2020

"Kohtumiseni kell 16.00 Loomapäästegängi perepäeval!"


Astuge ligi! Ohtralt seksi ja alkoholi saab kohe olema! Vabandust, alko ja vabameelse tolmlemisega seotud üritus toimub augustis ja tänane perepäev on ikka igati viks, viisakas ja laste- ning loomasõbralik. Pioneeri ausõna!

Lubavad kuradid lõuna paiku vihma, aga praegune pilk aknast välja seda küll ei ennusta. Annaks Jummel, et ilmatargad taas eksiksid.

Pole taolist kogemust varem olnud, aga see korraldamine on ikka räme orgunn ja jama. Muresid alates ilmast, elektri olemasolust ja kasvõi bändi tarbeks uue võimendi sebimisest on kümneid ja kümneid. Tänud Jonelile ja Liinale, sest ilma nende pingutuse ja sidemeteta seda üritust ilmselt ka ei toimuks.

Jõuluvanal teised mured ja seda on kiivalt varjatud kuid põder Rudolfil on tõsine narkoprobleem. Tõbras nosis hommikus taas kanepilehti ja palderjani ning lällab praegu mööda Saaremaad ringi. Eks õhtustest uudistest näeme, millega ta taas hakkama sai. Kohalikku politseid igatahes hoiatasime. Kuna olime sellise asjade seisuga arvestanud, siis suvitavale Jõulemehele on uus transport juba korraldatud.


Lapsed armastavad magusat ja lisaks Premia poolt kingitud jäätisele andis Maiasmoka firma ka hunnikus magusat. Suur-suur aitäh ja kinnitan lapsevanematele, et sedapuhku pole hambaarstide karvane käsi mängus. Tavaliselt nad maksavad meile, et lastele tasuta komme jagaksime.

Ärge ootusi väga kõrgeks kruvige, sest ega me ju mingid profid taoliste pidude korraldamises ole. Igatahes püüame anda parima, et see suvine päev päev tuleks meile kõigile tore. Ja kui lähebki miskit nihu, siis las läheb ja loodetavasti keegi vimma kandma ei hakka. Tere tulemast ja lemmikloomad ja lapsed võtke ikka ka kaasa.

"Ma ei aima, mis ilm selle saare peal on
ja see saun, kas veel ka leili peab.
Kas söödavaid taimi või seeni seal on,
kes küll teab, kuid meil on ikka hea ......"