15 juuli 2020

AITÄH-AITÄH! UUS OMANIK LEITUD! HURRAA! "Nõpsu otsib kodu! Kiire-kiire!"

"Ta leiti kuu ajasena Narvast, eelmine pere võttis ta endale ja ta elas pea 3 aastat nendega. Laika segu, nimi on Nöpsu. Me tõesti arvasime, et me teeme talle head sellega, kui võtame ta tuppa elama, sest eelmise omaniku jutu järgi sain aru, et ta tahab väga toas elada.

Aga hetkel ma vaatan seda kutsakest, kes jälle ulgus rõdu ukse juures sest tahab õue saada ja toas on tal palav. Lasin ta rõdule ja nüüd pikutab seal õnnetult. Eile käisime temaga 5 tundi õues, tuppa tulles tahtis jälle kohe tagasi õue, aga mul ei ole võimalik temaga hommikust õhtuni väljas olla. 

Loodan, et leiame talle pere, kellel on oma maja ja kinnine hoov, kus Nöpsu saab nii palju ringi joosta kui jaksab. Ta harjub väga ruttu uute inimestega ja võtab nad omaks ning ta on tõesti super sõbrakene."

Vat sellised lood siis Tartumaal elava Nõpsuga, kes toas ei püsi ja majanaabrid oma ulgumisega hulluks ajab. Pere istub poole ööni üleval ja lohutab vaesekest, et teised magada saaksid. Lõpmatuseni nii ei jõua. Selge see.

Loo moraal. Kui annate oma looma ära, siis kirjeldage väga täpselt ta iseloomu ja kiiksusid, et uus pere oleks teadlik. Antud juhul eelmised omanikud lihtsalt petsid, et saaks kuradist lahti ning rääkisid ta toakoeraks. Nüüd kõigil halvasti ja koeral eelkõige. Asub Tartumaal.

Sooviavaldused nagu ikka: 1414 või help@animalrescue.ee