29 juuli 2020

"Kaua võib? Kas Valga koer ja küülik jäävadki niimoodi elama?"

"Meil on "loomaseadustega" kõik korras! Probleeme tekitab üksikute ametnike suhtumine!", taovad olukorra eest vastutavad asjapulgad vastu rinda ning võtavad igakuiselt meie poolt makstava palga välja. On ikka asi üksikutes ametnikes nagu hr. Korobeinik arvab. Talle ei saa pahaks panna, sest kogu pildi nägemiseks , peab ikka "asjas sees" olema. Lugege ja mõelge kaasa, Tänane murekiri:

"Tere! Pöördun nüüd juba otse Teie poole selle murega. Valgas, Tehnika XX - X korteris elavad üürnikud, kellel on koer, kass ja küülik. Koer ja küülik elavad õues, maja juures, teise naabrite akende vastas. Võib öelda, et nad elavad prügilas, kuna üürnikud koguvad vana rämpsu.

Koer on ketti pannud ja kui keegi mööda läheb, siis ta hüppab nagu hull. Seline olukord on juba kolm või neli aastat. Aastal 2018 pöördusime Virgo Roosele (Valgamaa VK peaspetsialist), kes käis vaatamas ja rääkis korteri omanikuga. Pärast seda olukord lühiajaliselt läks paremaks, aga praegu on jälle sama hirmus olukord.

Üürnikud ei reageeri (KÜ üldkoosolekul oli see teema juba mitu korda) ja ka korteri omanik ei taha sellega tegeleda. Lisan ka fotod, mis on tehtud aastal 2018, aga praegune olukord on sama. Teen nädalavahetusel uued pildid ja saadan teile. Tulge appi!"


"Mnjah, alles 2018 pöörduti ja juba tahavad tulemust!", on riigiametnik pettunud.

Mida siis teha? Vargile tuleb minna, vargile mu sõbrad! Ei siin riigis veel muudmoodi loomi aidata väga saa. Kasutan oma ettenägemisvõimet, ma nimelt ka väikest viisi selgeltnägija ja kõhutunne ütleb, et sellele omapäi Valga linnas jalutavale koerale tuleb varsti uut kodu otsima hakata .........