14 november 2018

"Jõulud lähenevad! Sõle loomakliinik kinkis Loomapäästegängile kiibilugejad!"

Kas teil juba päkapikud käivad?

Meil käivad ja Loomapäästegäng sai täna Sõle loomakliinikult kuus kiibilugejat puhta muidu kingituseks. Aitüma ja see oli nagu rusikas silmaauku, sest kõigis me kaubikutes hakkavad sellised jumstükid olema.

Milleks? Eks ikka selleks, et omanik otse sündmuskohal kibekiirelt kindlaks teha ja koer-kass koju tagasi aidata.

Omanike asi on kindlustada, et ta hoolealune oleks kiibitud ja registrisse kantud. Kui see tehtud, leiab maailma avastama läinud neljajalgne kodutee alati siva üles.

Päästegängi ja paljude kliinikute koostöö ületab juba tavapäraseid arusaamu, sest me trehvame nii päeval kui öösel ja naljaga pooleks võib öelda, et kohtume juba tihedamini kui oma kodustega.

Midagi pole parata, sest hädalistel loomadel-lindudel pole otsa ega äärt ning pole ette näha ka, et see olukord muutuks. Teie hoiate ja toetate meid ning meie teid iga ilmaga ja igal aastaajal. Nii see peabki käima!

Aitäh Merili, Ketlin ja Küllike!

Teistele teadmiseks, et tegemist on väga hää kliinikuga. Lisaväärtuseks on see, et viinapood ja pandimaja asuvad samas hoones ehk kolm ühes täpselt nagu Kopli Loomakliinikuski.

Seetõttu ei jää eales ükski protseduur pooleli, sest pandimaja aitab jännist välja. Ja kui see meele väga mõruks teeb, siis aitavad jälle puskariärikad välja! Seepärast me seal käimegi tegelikult!