14 november 2018

"Meelevigane taksiomanik tahtis aknast välja hüpata, aga veebiloomakaitsjatest natuke ka!"

Eilne hommik. Lasnamäe. Kiirabi. Politsei. VTA. Loomapäästegrupp. Aknalaual alla hüpata ja enesetappu teha lubav häiritud meeltega kodanik. Maja ette kiiruga hiiglasuurt madratsit täis pumpavad päästjad, sest mine sa hullu tea - äkki hüppabki.

Milleks loomapäästjaid ja VTA-d sinna vaja oli? Meid oli sinna vaja kahe taksikoera pärast, kes gängile üle anti. Loomaarst Kelli Lomper neil vigastusi ei tuvastanud ja koerte eest oli hästi hoolitsetud. Välja arvatud muidugist see, et nad haisesid kümne talv otsa laudas kopitanud lehma eest. See oligi ainuke puudus, sest koertega õues ei käidud ning kõik hädad tegid nad tuppa. Elamine oli nagu pesuehtne sigala! Jälle! Vaesed naabrid!

Õhtu. Lagedi. Katrini kodu. Kiirabi.
Mis nüüd juhtus? Ei midagi erilist ja netiloomakaitsjatega vaidlemine ajas muidu ülipohhuistliku naise haigevoodisse. Kaua sa ikka jaksad. Viimaseks piisaks sai veebiloomaoomakaitsja, aasta läbi oma vanurkoerte pärast toas passiva ja netis loomadele hüsteeriliselt abi otsiva Reana Aabna soe soovitus pärast kassi- ja Tessa lugu.

"Päästke ka reaalselt mõni loom vahest ära, mitte ärge tegelege jamaga!", soovitas ainult arvutist ja telekast reaalselt loomi nägev õbluke naine.

"Braavo, säh sulle ja vaata, kes räägib!"

Võtke teatavaks nüüd ja tulevikus kodanikud metsad-aabnad-idlad jt, et hakkate samamoodi vastu saama. Mul on kõrini teie mölast, millel on ainult üks eesmärk - teise organisatsiooni tegevus lõpetada ja aktiivsed liikmed hulluks ajada. Ise te paraku seda tühimikku seejärel täita ei jõua ja nii jäävad loomad ju abita. See teid mõistagi ei huvita. Püüdke ikka väärikamalt ja paremini teha, mitte teisi sõimates end upitada. 

Mida järgmiseks - äkki arutakski Metsloomaühingu lindude tiibade amputeerimisi või loomakaitse liidu rohkem kui veidravõitu pealehakkamisi, mille peale reaalselt loomi aitav Kärt Sujetov ahhetab.

"Meie ei räägi teist midagi! Teid pole olemas meie olemas ja me ajame oma asja! Oleks tore kui te meil seda teha laseksite!", on mu ainuke tagasihoidlik palve.

Eriti isiklikuks lähen ma aga küll kui te teisi gängi liikmeid kiruma ja mõnitama kukute! Imelik, lootsin, et pärast Gaveri kassi ja Tessa lugu kaob mu FB-lehelt ära vähemalt 100 inimest, kelle arust mu iga samm valesti tehtud ja iga hingetõmme patt on? Ei läinud! Miks küll? Te ei pea olema siin, sest mu postitused on nagunii avalikud ja näete neid nii-ehk-nii!

"Reana, mina tarisin eile reaalselt viis looma kliinikusse. Mitut looma sa kodust lahkumata ja käsi mustaks tegemata aitasid?"

Veebiloomakaitsjatele teadmiseks, et mina annaksin koerad sellele inimesele tagasi. Miks nii? Spitsynile ju ei andnud? Aga sellpärast, et nad on toidetud-vaktsineeritud ja omanik neile kurja ei tee. Spitsyni omad olid aga näljasurma veerel ja said väidetavalt tappagi. Loomulikult peab kodanikule enne tagastamist eestkostja määratama ja tema peab tagama, et loomad ka õue saavad.

Ja nüüd hakake kiruma, sest selleks te ju siia ilma sündisite ja see on ka ainuke asi, mida te tõeliselt hästi teha oskate! Mina tänan!

R.I.P verbaalselt märatsev süüdimatute hullude kamp! Lehtveer ei kärvnudki maha! Peate rohkem pingutama, sest sellest on ju loomadele kõikse rohkem kasu!