12 november 2018

"Liit võttis koera ja liit andis koera tagasi, aga ikka on Valner süüdi!?"

Täna küttis kirgi Tessa nimeline koerake, kes loomakaitse liidu poolt omanikult ära võeti. Omanik nuttis ja tegi politseile avalduse, et oma pereliige kätte saada.

"Koer lubati tagasi anda, aga Kristi Metsa valetas mulle. Täna ähvardas ta juba politseiga kui ma Tessast ei loobu. Ma ei kavatse temast mitte mingil juhul loobuda! Koerad läksid lihtsalt kaklema, ma pole teda väärkohelnud!"


Perenaise sõnu tõendasid Loomade Kiirabi Kliiniku arstid:

"Koera eest on väga hästi hoolitsetud - karv on puhas, hambad-kõrvad ka. Haavad on tühised, varasemad vigastused puuduvad. Koera pole põhjust ära võtta ega politseisse pöörduda!"


Aamen ja nii läkski. Kuna kõik asjaosalised olid mulle võõrad ja ka eelmise koera surm jõudis kätte enne õiget aega (peranaine tunnistas oma süüd ka, mitte ei hakanud hämama), siis tegime järgmise kokkuleppe:

1. Tessa peremeheks on Loomapäästegäng.
2. Perest sai esialgu hoiukodu ja koer ei pea sealt lahkuma. See lüke annab meile võimaluse sekkumiseks kui Tessa peaks seda vajama.
3. Koer sai kiibitud, registrisse kantud ja ussirohutatud.
4. Kümne päeva pärast on vaktsineerimine.
5. Perenaine sterrib mõlemad koerad ära.
6. Mul on õigus ette teatamata külla minna kui peaksin seda tahtma.

Kaalukeeleks sai koera ja perenaise kohtumine ning Tessa läks rõõmust ogaraks kui omi inimesi nägi. Väärkoheldud loomad käituvad teisiti! Muide, hoiukodus olles lõpetas Tessa stressi tõttu pissimise ja kakamise juba eile õhtul kell 9, aga organismus hakkas koheselt tööle kui oma peret nägi.

Minge per**e loomakaitsjad Kristi Metsaga eesotsas! Kristi Metsa tõttu oli politseil eilegi kiirabi kliinikusse asja ja nimelt kaitses mainitud proua mingit murtud lõualuuga äsjapoeginud kiisut Katrin Gaver'i eest. Nii ta mulle väitis.

Mulle endale helistati õhtu hilja ka ja pakuti sedasamust kiisut:

"Kass on päästetud, aga nüüd ei oska inimesed temaga midagi peale hakata ega kuhugi panna. Helena Kuhi passib autos Kristiine parklas! Äkki võtad omale?"

Minge per**e loomade kaitsjad vol 2!!!!!

Vat see on tase. Mida siis "omadega metsas" loomakaitse tädi välja mõtles? Geenius eraldas päevased pojad emast ja jõlgutas need teise imetava kassimamma juurde Viljandisse. Nii ma kuulsin ja huvitav kas nad ka ellu jäid? Täna pidi kiisuemmel Billy kliinikus opp olema, aga sinna ta ka ei jõudnud minu andmetel. Halloo, kes kaitseks loomi idioot-loomakaitsjate eest?


Sähke vaadake videot ja kaege ka tegelikult väärkoheldud koera, kes täna tõesti päästmist vajas - kümned ja kümned puremisjäljed, kõrvust ja igast haavast veresegust mäda voolamas .....

"Valner on tühi koht ja kõige suurem valetaja", lausus pr. Metsa telefonis nii Katrin Gaverile kui Tessa peranaisele.


"Kuule hiline puberteet või varajane menopaus kolenaine Kristi Metsa! Toimeta oma kuradi Tartus, aga siin ei taha sinuga isegi enam loomakliinikud mitte suhelda! Seda sai juba siis sulle öeldud ka ma veel liidus olin!"

Lugege ja mõelge ikka kaasa ning tehke ise omad järeldused, kes millega tegeleb.


Kindlasti see postitus tõstab paljudel vererõhku ja hea ongi, sest ka mul on see täna täiesti teenimatult kõrgeks aetud olnud.

Mida me siis teada saime? Saime seda teada, et meie seas on tohutu hulk passiivseid loomapiinajaid, kes kõik teadsid kuidas Tessa pere loomi väärkohtleb, aga politseisse ei pöördunud keegi ....
Veel saime teada, et Katrin Gaver tegeleb väidetavalt petturlusega väga paljude inimeste teadmisel, aga jällegi politseisse ei läinud keegi ...

Mnjah, väga rikastav teadmine igatahes.

Ma ei tegele sellepärast loomadega, et kellegile meeldida. See peaks vast neile selge olema, kes mu tegemisi ja väljaütlemisi on jälginud. Ikka otse ja omadega ning jumala pärast kordan veel kord - siin lehel ei pea olema ja minu postitusi ei pea lugema!

Aga teie jätkake siin nüüd hommikuni arutelu, kelle jumalad õigemad on. Ma vorbin vahelduseks ühe avalduse krimasja alustamiseks valmis, et mingid loomad ühe jõhkardi käest ää toodaks. See meid vast eristabki ....

Viimane kutsa vajab mõistagi kõvat kaasaelamist ja teie rahalist toetust. Ja hakakem nüüd tegeliku loomapäästega tegelema veebis mögisemise ja ajuvaba mürgi pritsimise asemel! Mina tänan!

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318

900 23 23