16 november 2018

"Champs on meie "gängi" turvakodus ja kohaneb uue elukesega!"


Heade soovide ja toreda päästmislooga nädalavahetusse - Champs on meie "Loomapäästegängi" turvakodus ja kohaneb uue elukesega.

Pisarate ja inimhäälega nutta mõistev Champs "kolmjalg" on tõesti meie käes ja enam teda miski halb ei ohusta. Loodame vähemalt, aga arvestades meie õigusruumi iseärasuste ja mõningate värdseadustega, ma temast väga pikalt rääkida ei saa.




Omanik, ameeriklane Erik, lasi pärast minuga kohtumist püksid täis ja on kadunud nagu tinatuhka. VTA teda igatahes üles leida ei suuda, telefonile ta ei vasta ja ka mulle pole härra tagasi helistanud nagu suure suuga lubas kui visiitkardi vastu võttis.


Mulle on teada tema kolm aadressi ja sestap tegime koostöös VTA-ga välkvisiidi kolme kohta korraga. Tolku sest kahjuks polnud. Mure on suur, sest mehe väidetud "I have zero dogs today" on üks suur paskapuhe nagu soomlased ütlevad. Suvel tal neid igatahes oli ja mul pole õrna aimu, millises konditsioonis need vaesed elukad olla võivad?

Mu laual on haiguslood alates aastast 2012 ja ühtekokku on üsna karmide vigastustega vajanud loomaarstide abi 18 koera!!! 

Kuigi kodanik on alati korralikult oma arved tasunud, siis pärast Loomapäästegängi sekkumist jäetigi viimane Loomade Kiirabi Kliiniku arve meie kanda. Ju siis hirm on nüüd nii suur. Kui see nädal rahumeelset lahendust ei too ja meest kätte ei saa, siis tuleb ilmselt ka politsei mängu tuua. 

Politseiga ähvardan ka homme kassiomanikku, kes täna kiisu kliinikust koju viis. Seda muidugi juhul kui ta loomast ei loobu. Nimelt selgus, et 17 aastase lapseootel omaniku elukaaslane tagus ta oimetuks juba teist korda ning ma ei kavatsegi oodata kui ta vaese kiisukese talitsematus raevuoos üldse maha lööb. 



Minu ettepanek on lihtne - anna kass siia ja luba, et nii kaua kui selle vägivaldse idioodiga koos elad, uusi loomi ei võta ning lähme sõpradena lahku. Kui ei sobi, siis kutsu pollarid ja paiskan kõik ajalehed su pilte täis! Lihtne santaaž, mis reeglina on toimunud imehästi!

Champsi arve 944.27 ootab aga tasumist ja palun nähke

 see vaev ning logige korra panka sisse, sest ei taha kliinikutele kuidagi väga palju korraga võlgu jääda. Telefoniannetused tulevad lihtsalt järgmisel kuul ja neist pole kohe väga abi.

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318 (LHV)
"Champsi arve"


Champs kolmjalga saad muidugi toetada ka meie annetustelefonile helistades:

900 23 23 (10.-)

Mina tänan! 


Ayako jäi veel nädalavahetuseks tohtrite hoole alla. Käisin talle pai tegemas ja lamas teine rahulikult statsionaari puuris. Vaatas mulle otsa, haigutas sellise näoga, nagu öelda tahtes, et sinusuguse tondi pärast ma nüüd ennast küll püsti ajama ei hakka ja oligi kõik. Tänamatu!  Muidu ta ikka istub ja seisab ja tunneb juba ümbritseva elukese vastu üsna suurt huvi ka.

Nagu videost isegi näete, siis Champs saab kolmel käpal juba üsna kenasti hakkama. Meie Saksamaal asuva turvakodu perenaise Angela Merkeli sõnul on Champs jube hellik ja kisakõri, kes kogu maja oma nutuga jalule ajab nii kui ta silmapiirilt kaob. Muide, ta eestipärane nimi on Peeter! Miks Peeter? Aga sellepärast, et nii meie kui arstide suureks rõõmuks pani ta kohe tuppa astudes korraliku hunniku maha! Enne tal vesi ja toit läbi ei käinud. Pissida ei taha tänini tegelikult kuigi hästi ja peab aitama ....

"Peeter! Pasa-Peeter on su nimi!", lõi Angela rõõmsalt käsi kokku ja ei pahandanud üldse, et peab labidaga hunniku kokku lükkama.