11 detsember 2019

"Loomapäästegrupp koos hoolealustega naudib jätkuvalt inimeste usaldust ja megasuurt toetust!"

Nii mõnedki ühingud on mures, et annetusi napib. Paljud näitavad näpuga Katrin Gaveri peale ja süüdistavad selles provvat, kes raha küll korjas, aga loomi ravile ei viinud. Lisaks elasid tema hoolealused nii Paavli tänaval kui ka Saue eramus äärmiselt kehvades tingimustes, toitudes vaid jääkidest. 

Loomapäästegrupp ei saa torisejatega ühineda, sest tunneme väga otseselt inimeste ning firmade toetust ja seda mitte pelgalt ainult Jõulupühade eel. Tõsi, rahalised annetused on üsna kõvasti vähenenud, aga kirjutaksin selle pigem organisatsioonide rohkuse kui ühe petisenaise nimele. Lisaks on inimesed ka rohkem märkama hakanud ning see suurendab märgatavalt abivajavate elukate hulka.

Tänu provva Gaveri kassikoloonia likvideerimisele on meil käed-jalad tööd täis ja hommikul oli kaubik annetatud tarvikutest-toidust nii pungil, et loomad sinna rohkem ei mahtunudki. Vaja siva maha laadida! Gängi vahelaod on mo kodus, vanamehe küünis ja Erko juures ning täna mängisingi suurema osa päevast transat.

Väga jõudsalt aitasid meid taas kuldtoetajad "Caramira", "Urr & Nurr" ja "Penner" - päriselus konkurendid, Loomapäästegruppi toetades astuvad aga ühte jalga.

Üsna harukordne siin kiuslikus riigis! Eks ole? Kusjuures ma ei pidanud isegi helistama ja paluma! Lugesid ise lehest uudist ja said laksust aru, et oleme jamas suures ning seda mitte omal süül. Läbi ja lõhki loomainimesed! Ei muud!

Suur aitäh kõikidele häädele inimestele ja rokime aga edasi! Üheskoos ja ikka loomade-lindude hüvanguks loomulikult! Omalt poolt saame lubada, et jätkuvalt teeme kõike isegi avatumalt kui vaja ning raporteerime kuhu-kellele teie heategu läks.

Mina tänan ja mingi meil kõigil hästi!