18 oktoober 2018

"Juuli tervitab ja järjekordne "auk" on kinni õmmeldud!

"Köki-möki, ma olen tavaliselt palju rohkem katki olnud kui suured elajad murdma on tulnud!", arvas Juuli ise. "See pisike "nõelatorge" polnud mainimist väärt! Ja see side ümber kaela on isegi äge, naiskad on jube vaimustuses! Armid teadagi ju kaunistavad meest ....."

Blogiloole reageeriti ja ühtekokku soovis Julkale kodu pakkuda oma kaheksa inimest. Kõige tõenäolisem kodupakkuja on kadunud emme sõbrants, aga kas nad ka kokku klapivad, hakkab alles selguma.


Ometigi pole vaja kurb olla, kes ilma jäid. Ka pisikesed Kalle ja Malle on vajalikud operatsioonid läbinud ja hakkavad umbes nädalapärast uute kodude poole piiluma. Siis nädalake veel taastumist, niidid välja, vaktsiinid naha vahele ja absoluutselt teistsugune eluke uues kodus võib alata.

Tänaseks on nad lahutatud ja see neid stressi ei viinud. Mallel oli lisaks teistele väiksematele jamadel ka piimanäärmekasvaja, mis täna Sõle loomakliinikus edukalt eemaldati. Sealsamas jäi Kalle ka keradest ilma, aga ta lubas pikka viha Merily ja Ketlini peale mitte kanda.

Ja siis on veel üks tore-tore imepisikene karvakera, kes porilombis lehmaketis vireleb. Ma pole küll mingi teadmamees, aga tõenäolisel viib rebane ta varsti minema ......