31 august 2016

„Miko otsib uut kodu!“

Sekka ka üks koduotsimiskuulutus. Sedapuhku on omadega veidi jännis kahe ja poole aastane Miko, kelle soontes voolab parasjagu kolli verd. Perenaise sõnul on Miko väga armas ja ilus koer ning suhteliselt kuulekas ka  - vähemalt perenaise käsklusi kuulab ilusti, aga ülejäänute peale vilistab. Lisaks on ta ka üllatuslikult väga tubli valvekoer, oma territooriumi valvab hingehinnaga.

Kõik pole aga sugugi nii roosiline sest Mikol on ka üks suur viga küljes - ta nimelt ei salli silmaotsaski lapsi! Kas ta on nende käest kutsikapõlves haiget saanud või tont teab mida, aga allameetri tüübid teevad ta hinge täis. Isegi naabri aias mängivad lapsed saavad ta urisema.



miko2Eelmisel nädalal käisid neil näiteks külalised ja Miko pandi aia teise nurka rihma otsa, et ta ei näeks külalisi ega külalised teda.  Üks laps läks aga keelust hoolimata sõprust sobitama ja sai kohe Miko hambaid tunda. Nüüd on pererahval enestel ka suur hirm kui tööle lähevad – äkki peni lööb oma jõnglasele ka hambad külge.

„Pane ta magama!“, soovitavad sugulased ja tuttavad. „Mida sa tast hoiad!?“

Perenaine siiski ei raatsi, sest iseenesest on Miko ju kõikide teistega väga sõbralik ja tore. Sestap otsustas ta kutsale uue peremehe leida ja loodab, et koerale rahulikku keskkonda, tähelepanu ja armastust võimaldav inimene on ikka Maarjamaal olemas. Vaatamata napile sissetulekule on perenaine nõus isegi katma toidukulud. Peaasi, et ei tuleks langetada koera jaoks „väga halba“ otsust.

Kui sulle Miko meeldib ja tahaksid talle kodu pakkuda, siis võta ühendust Agnesega telefonil 55 44 458

miko1