26 august 2016

"Alliklepa kassikolooniast päästetud kiisude ravi jätkub Läänemaal"

Tänasest ma enam „kassimamma“ pole, sest kõik Alliklepa kiisud on nüüd kenasti uude pessa taritud, kus nende ravi jätkub. Mõned loomad on juba päris terved. Mõnedel ei taha aga tatitõbi kuidagi taanduda ja nendega tuleb veel vaeva näha. Ühtekokku sai paari päeva jooksul läbi vuratud siis ei rohkem ega vähem kui 756 kilomeetrit ja uude hoiukodusse toimetasin 26 kassi.

DSC_0005Soomlased panid eile veel natuke puuri- ja söögiabi teele ning tänu neile ning "Nurru ometi" Kertule oleme suuremast jännist jälle korraks väljas. Kui minu jaoks on nüüd õnneks suurem „kassirock“ läbi, siis Kaija ja Cimi jaoks see jätkub täie hooga. Paras neile!




Kõige täpsemat arvestust teab Kaija, aga laias laastus peaks olema asi umbes nii, et liidu käes on praegu ligi 30 kiisut, 1 ootab operatsiooni Tallinna varjupaigas ja hoiukodudes on ka mõned. Uutesse kodudesse on saanud juba kuskil 40 hiirekuningat. Ahh jaa, ligi 10 siiberdab veel ka Alliklepa küla vahel, aga ehk õnnestub neist mõned juba sel nädalavahetusel kinni püüda. Kui Kaija mulle täpsemad numbrid saadab, siis eks ma raporteerin teilegi, sest selle koha pealt võin praegu ka täielikku jama ajada.

Praegu aga veelkord suurimad tänud kõigile, kes kaasa aitasid ja aitavad – Varjupaikade MTÜ, Nurru Ometi, Kopli loomakliinik, Loomade Kiirabikliinik, Helsingin eläinsuojeluyhdistys ning loomulikult eraldi kniks ja kraaps annetajatele!
DSC_0001