04 märts 2016

"Kaks võimalust"

Kuradile see va loogika!

Loogika on üks igati kasulik asi ja seda tasub kasutada ka igavikuliste teemade puhul. Nii vähemalt aravatkse. Ja vat mõtlen siin minagi, et mis minu hingest ja maistest jäänustest ükskord saab.

Eesti tulevik on „must“ ja siin saab olla ainult kaks võimalust:

„Kas vallutavad meid pagulased või läheb Venemaaga sõjaks?“ Loogika ütleb, et kui vallutavad pagulased, siis on kõik hästi, aga kui läheb sõjaks, siis jääb kaks võimalust:

„Kas mind võetakse sõjaväkke või ei võeta armeesse?“ Kui ei võeta sõjaväkke on kõik hästi, aga kui võetakse, siis jääb kaks võimalust:



„Kas mind saadetakse rindele või jään tagalasse?“ Kui jään tagalasse, siis on kõik hästi, aga kui saadetakse rindele, siis jääb kaks võimalust:

„Kas saadetakse eesliinile või jäetakse tahaliinile?“ Kui jään tahaliinile, siis on kõik hästi, aga kui saadetakse eesliinile, siis jääb kaks võimalust:

„Kas ma saan surma või ei saa surma?“ Kui ma ei saa surma, siis on kõik hästi, aga kui ma saan surma, siis jääb kaks võimalust:

„Kas mind maetakse üksikhauda või maetakse ühishauda?“ Kui mind maetakse üksikhauda, siis on kõik hästi, aga kui mind maetakse ühishauda, siis jääb kaks võimalust:

„Kas mind maetakse ülemisse kihti või alumisse kihti?“ Kui maetakse alumisse kihti, siis on kõik hästi, aga kui ülemisse kihti, siis jääb kaks võimalust:

„Kas sellest pinnasest hakatakse tegema tselluloosi või ei hakata tselluloosi tegema?“ Kui ei hakata tselluloosi tegema, siis on kõik hästi, aga kui hakatakse, siis jääb kaks võimalust:

„Kas minust tehakse ajalehe paberit või tehakse hoopis WC papit?“ Kui tehakse ajalehe papit on kõik hästi, aga kui peldikupaberit, siis jääb kaks võimalust:

„Kas pühib mees või pühib naine?“ Kui pühib mees, siis on kõik hästi, aga kui pühib naine, siis jääb kaks võimalust:

„Kas ta pühib eest tahapoole või tagant ettepoole?“ Kui eest tahapoole, siis on kõik hästi, aga kui tagant ettepoole, siis olen omadega …………………………. ju täitsa pees!
Kuradi neetud loogika ja seda ma nüüd küll tegelikult teada ei tahtnud! Tulevikus ma parem enam ei arutle nii põhjalikult! See on kindel! :)