13 märts 2016

"Olen alles laps ja sellepärast saan mõmmidele anda ainult 5 eurot"

12745626_1572443879743106_5520484791898995356_nHea uudis kõigile neile, keda Alaveski mõmmide saatus külmaks ei jäta. Ja nimelt helistas Võrumaa vetkeskuse boss Inge Saavo hiljuti Alaveskile ja teatas, et valitsus sekkus ja lausa diplomaatilise postiga saadetakse Venemaale päring seoses mõmmide uue kodu leidmisega. Loodetavasti sain ikka õieti aru. aga kas tõesti on alati vaja läbi meedia kakelda, et asjad liikuma hakkaksid? Muide, lätlased on ka vahepeal ellu ärganud ja soovivad ikka väga mõmmisid enestele. Ülehomme läheb Alaveskile ka "Pealtnägija" ja lubasid teha väga faktitruu loo ja kõik pargile tehtud ettekirjutised rahva ette tarida. Las aga tarivad, sest ega pargipidajatel pole varjata midagi.  Loodetavasti võetakse jutuks ka teema kuidas Võrumaa veterinaarkeskuse peaspetsialist Elle Horn nõudis ka ühe kuu vanuste hundipoegade kiipimist ja vaktsineerimist ........ Ta oleks võinud ise sinna tarasse neid protseduure tegema minna. Huvitav palju tast oleks alles jäänud?

Tänase päeva seisuga on annetatud Alaveski loomade tarbeks kopikas üle 1800 euro, aga üks selgitus võttis Kõivude perel lausa silma veele: "Olen alles laps ja sellepärast saan mõmmidele anda ainult 5 eurot"




Südant soojendav tõesti, aga lapsekesed kullakesed, ärge teie nüüd küll oma taskuraha ära andke! Igatahes suur aitäh kõigile!