04 jaanuar 2022

" Uusaastahuumor?!"

"Mul on hea meel, et olete huvitatud minu imeliste kutsikate vastuvõtmisest. Need kutsikad on väga tugevad ja terved, valmis uuteks armastavateks ja hoolivateks kodudeks.

Põhjus, miks ma otsustasin nad tasuta adopteerimiseks loobuda, on see, et mu õde, kes hoolitses kanade eest, kui mina tööl olin, suri paar nädalat tagasi ja iga kord, kui ma kutsikaid vaatan, mõtlen ma talle pidevalt. mis mind nii kurvastab. Mõistan, et minu uue töö iseloom ei anna mulle piisavalt aega nendega koos olemiseks, nendega mängimiseks ja nende eest hoolitsemiseks. Seega otsustasin neile uued kodud otsida.

Nad on hästi haritud, meie kodus üles kasvanud ja väga sotsialiseerunud laste ja teiste loomadega. Ma ei müü neid, ma lihtsalt tahan, et nad leiaksid armastuse, hoolitsuse ja tähelepanu, mida ma neile praegu pakkuda ei saa. Mul on kolm kutsikat, kaks emast ja isane, need kutsikad on 16 nädalased ja mulle väga südamelähedased. See tähendab, et nad on väga üksikud ja seetõttu pidin nad edasi andma igale armastavale ja hoolivale inimesele, kes nende eest hoolitseb. Koeraga tuleb kaasa järgmine:
  • arstitõend.
  • üheaastane tervisekindlustus
  • registreerige haiguslood
  • kast ja CD, et näeksite mind ja lapsi
  • laemängud ja mänguasjad
Minu jaoks on minu jaoks kõige tähtsam hea kodu kutsikatele, ma ei vaja nende jaoks raha, ma tahan, et nad oleksid õnnelikud. Samuti tahan ma sinu kohta mõnda asja teada:
  1. kust sa pärit oled
  2. miks sa vajad minu kutsikaid?
  3. kui kiiresti vajate kutsikat või kutsikat?
  4. kas teil on kutsikate (või üldiselt loomade) kasvatamise kogemus?
  5. kas teil on lapsi või muid lemmikloomi?
  6. kas olete moraalselt ja rahaliselt valmis kutsika eest hoolitsema?
  7. kes hoolitseb kutsika või kutsika eest, kui teid pole läheduses?
  8. kas teil on kutsikate jaoks suur mänguväljak?
Loodan, et te ei viitsi kiiresti vastuseid leida ja vabandan paljude küsimuste pärast, tahan lihtsalt teada, kuhu mu kutsikad välja jõuavad. Küsige julgelt küsimusi.

Kutsikapileti ostmine maksab 180 eurot
  • Värskendage enda nimel kutsika dokumente. See tähendab, et olete kutsika seaduslik omanik, enne kui see saab Eestisse tulla, mis maksab 25 eurot.
  • Kutsika tervisekontroll enne pardale minekut maksab 10 eurot. See tagab, et kutsikas on enne lennukisse minekut kõige parema tervise juures.
  • Kutsika transport Ukrainast Eestisse. Ja kutsika kojutoomine.
  • Kõik need kulud sisalduvad summas 215 eurot. Nii, et te ei pea muretsema."
---------------------------------------

Uurisin kogumaksumuse kohta. Öeldi, et kutsika transport ja toimetamine Ukrainast Eestisse maksab kutsika kohta maksimaalselt 215 eurot. Tasu katvat kõik ja rohkemat ma teada ei saanudki.

Sõbrad head! Andke mulle ka raha. Te ei pea absoluutselt muretsema! Toon koeri Hiinast - andke mulle raha, muidu nad süüakse ära. Elusalt muide! Arve numbri saadan e-postiga. Aitäh ja olge õnnistatud! Nii, nüüd vaja veel armas kutsika pilt leida? Ähh netist saan! Sõõrumaa ja Linnamäe on ikka haledad kehvikud kui selle businessi püsti ajan, aga võin neile alati raha laenata.

Foto allkiri: Seda kutsikat enam päästa ei anna, söödi ära, aga kõikide teiste saatus on teie kätes