22 jaanuar 2022

"Paganama covid ja paganama testid"

Üks kurvemat sorti uudis sel nädalal kõikidele
loomasõpradele ja PTA-ametkonnale kah veel teiste lugude otsa. Ja nimelt lahkuvad järgmisest kuust alates loomakaitse rindelt valdkonna vaieldamatud tippspetsialistid ja seksikoonid Harles Kaup ja Heiki Valner seoses perekondlike põhjustega.

"Kuidas nii, aga loomad?" hüüavad miljonitesse ulatuvad rahvamassid vihaselt. Kohe seletan. Ja nimelt oli täna telemajja asja, aga seal uus kord - vaatamata tõendi olemasolule, tuleb teha kõik testid alates triibulisest tripperist ja sarlakitest kuni pasanteeria ja covidini välja.

Seadusekuulekate kodanikena tegimegi ja siis selgus ootamatu tõde - ma olen rase. Tester ei jätnud kahetisi võimalusi, mis mulle kui aina suureneva kõhu omanikule, oli juba ammu selge. Naistel tähendab kaks kriipsi "sedapsi" olemist, meestel piisab ühest. 

ERR-rahvas on tuntud väga konservatiivse seltskonnana ja kohaselt sain pahaseid pilke oma liiderliku elustiili kohta ja abieluvälise seksi kohta. Minu au päästis PTA loomaheaolu peaspetsialist Harles Kaup, kes tõusis püsti ja tunnistas tulevase ilmakodaniku omaks, lubas viis kehtivat abielu lahutada ja mo ää kosida.

Te harimatud talupojad nagunii ei tea, aga alates sellest aastast tohivad abi- ja kooselusid sõlmida ka MTÜ-de vabatahtlikud ning Marika Nekljudova Varjupaikade MTÜ-st oli lahkelt meid paari panema.

Et asi ikka kindel oleks ja me niisama abielu rõhuva ikke alla ei satuks, kontrollis kõik üle hobigünekoloog ja üks parimaid Eesti loomaarste Gleb Pakin. Ta kinnitas, et ma rase, mis rase!

Koheselt veeti meid grimmiruumi ja pulmapidu võis alata. Nimelt kõrge elektrihinna tõttu sel kuul enam "Aktuaalse Kaamera" saateid ei tule ja eelarve riismetega saidki nad selle üllatuspulmapeo, mis kenasti linti võeti, korraldada. 

Ärge kadestage! Kuninglikke pulmi näidatakse kogu maailmas ja nüüd on meil kah üks ette näidata. Noorpaar hakkab kandma täpselt ühesugust nime Harles-Heiki Kaup-Valner. Hõissa pulmad!


Umbes selline asi täna juhtus ja kogu jutt on peaaegu tõde. Tegelikult said aga kõik taas teada, et olen üks suur valevorst, sest Suur Plaan nägi ette, et rohkem ei esine ja ka intekaid ei anna. Meest sõnast, aga mind vist keelest!?


Oleksin peaaegu kogu saate ka pekki keeranud, sest kõha tikkus peale. Kohe nii peale, et oleksin nii väga tahtnud esimese teema puhul, mis rääkis koerte mürgitamisest, ka oma kogemuse ära rääkida, aga hoidsin suu kinni, sest oleksin kohe läkastama kukkunud.


Telerahvas oli paanikas, aga neile andis õrna kindlustunnet mu negatiivne corona-test. Ärge sapsige ja mul enne ka nii olnud - kui on kõige vaiksem koht, siis ma köhin. Jube piinlik. Eriti matustel. Ükskord pillasid vennikesed isegi kirstu suure kolinaga maha ja surnu ärkas üles kui oma köhaooperiga algust tegin. Oi nad olid tigedad. Pärijad olid tigedad. Teistel oli hea meel.


Kui kaamerad teisi võtsid, hiilisin operaatori märguande peale korraks välja, jõin vett ja viskasin kurgupastilli põske. Vaataja ei saa arugi. Edasi kulges juba kõik plaanipäraselt. Ja nüüd ma luban taas, et intekaid ei anna, telesse rohkem ei lähe ja haihtun iga kord Žoriku kombel kui neid küsima tullakse.

Kas ma ise ka usun? Tõtt-öelda mitte väga, aga vähemalt proovin sedapuhku sõna pidada ja hakkan rohkem teisi gängi liikmeid tanki lükkama. Kaua ma neid ikka potitan ja esindan? Eks ole?

Üks asi veel - vaktsiinivastastel on tuli õigus. Ärge jamage! Näete ise milline lora võib välja tulle kui see ajudesse lööb!