05 jaanuar 2022

"Ilusat heinaaega kallid sõbrad, tuttavad ja võhivõõradki!

Oli vähe tegemist ja sestap pole Facebooki jõudnud, mis iseenesest on ju ainult positiivne, sest päriselu koos pärisinimestega on mujal. 
Aasta algus oli karm. Lausa ehmatav kui palju surnud inimesi, neist mõned tuttavadki. Ei taha üldse lehti lugeda. Õigemini, lausa ei julgegi zeitungeid enam lahti teha.

Loomadega sama teema - naaber kägistas üleaedse kassi, eakas jahikoer sai enne jõule kingituseks kuuli kerre, armukade purjus jobu kiskus papagoidel pead otsast ja koos koeraga maganud metskits. kellest kirjutasin, kooles kah maha.

Pekki küll! No ei taha ka neist asjust kirjutada - rikuvad tuju nii mul kui teil. Kitseloole paneb punkti hea sõps Delfi-Helen ja lugege siis sealt. Veel täna peaks see lugu ilmuma.

Iseenesest on Loomaveeb püsti nagu lubasin, aga pole seda välja kuulutanud, sest ilmselt on seal veel miljard viga, mis tahavad paika sättimist. Helen lubas lahkelt reklaami teha. Vaat nii käituvad tõelised "konkurendid", mida me nüüd tegelikult küll pole.

"Jumala pärast mitte! Pole mingit promo vaja. Blogilugejad kolivad ringi ja küll me tasa ja targu hea lugeja abiga vead ää paikame. Pole siin mingit reklaami vaja!"

Edaspidi hakkavad mu loomalood nüüd siis uues kohas, mitte enam blogis ilmuma. Kui miskit silma riivab või on mõni mõte, mida võiks rakendada, andke julgelt teada - ma sihuke avatud tüüp ja ka see portaal võiks olla selline seinast seina teemadele avatud.

Tänased pealkirjad - lund sajab ja liikuda on võimatu. Sellele vastukaaluks korraldavad Mustamäe sahajuhid terrorit ja ei lase linnarahval magada. Mnjah ........

"Jeeee, vingumine ruulib Eestis endiselt ja maailmakord on paigas! See on peamine! Head uud aastat!"