14 jaanuar 2022

"Jätkujõulud"

Jõulud on läbi? Rääkige ikka enda eest ja minul isiklikult kestavad need siiamaani. Käisin täna Sõle loomakliinikus ühe kiisuga - vaesel loomal hambad niimoodi mädanesid, et see veresegune ollus lausa tilkus ja pritsis suust välja. Üks Gavercat'idest, kes kuidagi ravile ei allu. Pere muidugi lohakas ka. Mitte lohakas, aga vaene ning seetõttu jäeti arstile minemata - raha netu. Oleks pidanud helistama - see oli karm ja ei suuda ette kujutada, millise hambavaluga see loomake pidi elama .......

See selleks ja teemaks olid ju Jõulupühad. Enne kui hakkasin lahkuma tulid loomaarstid Merili ja Ketlin rõhutatud pidulikkusega ning ulatasid kotikese:

"See on sinule ja loomadele 12. aaastase Renno poolt. Tõi ise siia kliinikusse ja palus edasi anda. Koolis koguti jõulukinkide raha ja tema otsus oli just selline. Häid Jõulupühi kallis Heiki!"

Imearmas ja suured tänud kulla Renno! Siiralt! Pisikene asi, aga hinge pani helisema. Nagu ma aru saan, siis konserv oli mulle ja kohvipakk loomadele? Sobib hästi! 

Veelkord suured tänud ja mõnusat Jõulupühade jätku kõigile! Kestku see hoolimine ja toredus aastaringselt!