01 jaanuar 2022

" Head uut aastat! Loomapäästegrupi sõbrad, fännid ja toetajad!"

Viimaste ees maani kummardus, sest tänu teie hoolivusele ja lahkusele me tegutseda ju saamegi seniks kuniks riik selle lünga täidab.

Ja Tiinale ja Vollile PTA-st jõudu loomapäästerindel jätkamiseks! Eelmine aasta oli valdkonnas tänu nö riigi aktiveerumisele märgiline ja annaks jummel, et see kõik jätkuks. Paraku ei saa ka kõige tublim riik kunagi täitsa valmis ning vabatahtlik tegutsemine jääb seega aegade lõpuni kestma.

Veel sooviksin, et ükskõiksed loomaomanikud ja julmurid võtaksid sel aastal aru pähe ning valaksid oma hoolealused armastusega üle. Meid poleks siis ju üldse vaja ning saaksime rahus uksed sulgeda. Kahjuks seda ei juhtu ja pole mõtet ka kirumisele aega raisata, sest need inimesed lihtsalt sündisid sellistena ning nad ei suuda maailma teistmoodi näha.

Meie õnneks suudame ja see on ainuke lootusekiir ka teistmoodi elushingedele, kes tegelikult meist karvavõrdki ei erine. Rokime aga edasi ka 2022.aastal nagu senigi - teeme julmade inimeste elu raskemaks, püüame jõuda veel kiiremini väärkoheldud loomade juurde ning üritame vähendada seda taevasse kõrguvat valu, ülekohtu ja lootusetuse mäge! Mingu meil kõigil hästi!