12 september 2019

"Kalamajas peeti kasse transpordipuurides!"

Anonüümne kodanik saatis fotod Tallinnas, Kalamajas, Köie tänav 2A hoovis virelevatest kassidest, kes on sunnitud kuude kaupa elama transpordipuurides oma sita sees. Toiduks antakse neile mingit arusaamatut "löga".

Nõuka-ajal olla miilitsal taoline piinamisviis olnud, et nad panid koostööst loobunud pätid nö "kappi", kus liigutamisvõimalus olnud minimaalne.Tunni-paari pärast "laulsid" kõik ja võtsid isegi võõrad patud omaks.

Vat ka need kiisud piinlesid "kapis", aga mitte paar tundi vaid päevi, nädalaid või isegi kuid?! Tahaksite nende nahas olla? Vaevalt küll.

Anonüümse kodaniku väitel tulnud seejärel hoovi veel anonüümsem kodanik ehk naine burkas, kes korraga haaras puurid ja tormas Köie tänavale. Üks puuridest avanes ja punane kiisu pääses välja. Anonüümsel kodanikul tuli pisar silma, sest algul komberdas vaene loom nagu sant. Vereringe taastudes ja liigeste sirutudes läinud aga ka samm palju kiiremaks ja paremaks.

Väga anonüümse kodaniku reaktsiooni ei osanud Anonüümne kodanik kommenteerida, sest viimase nägu varjas burka. Hüüatuse järgi olla tegu olnud igatahes naisterahvaga.

Loomapäästegrupp taunib Anonüümse ja Väga anonüümse kodaniku teguviisi, palub eramaal piinatavate loomade kannatustesse suhtuda ükskõikselt või neutraalselt ning anda sellest teada äärmisel juhul kas VTA-sse või politseile.

Mitteanonüümne Loomapäästegrupp pole antud Anonüümse looga vähemalgi määral seotud ja anname endast parima, et aidata õiguskaitseorganitel tuvastada Anonüümset ja Väga anonüümset kodanikku, et röövitud kass täna veel Anonüümsele loomnapiinajale tagastada.

Lisaks ootab Loomapäästegrupp teateid vabadusse pääsenud punase kiisu kohta, kes siis peaks liikuma Vana-Kalamaja, Jahu, Köie jne tänavate ümbrustes. Loomulikult ikka selleks, et kass piinajale tagastada. Mina tänan!

53230230, help@animalrescue.ee