19 juuli 2017

"Plakatikoer Vespa läheb taas kliinikusse! Mis küll juhtus?"

Ei juhtunud midagi erilist sõbrad ja oma abi anuva pilguga kümnete tuhandete inimeste hinge pugenud ning pisaragi palgele kiskunud Vespa läheb täna Billy kliinikusse tavapärasele uuringule. Mäletavasti jäi see koerake Jõelähtmel auto alla ja sai üliraskelt viga. Ainult tänu inimeste headusele ja kaastundele jäi ta ellu!

Kahjuks pean tunnistama, et esikäpp pole korralikult tööle hakanud ehk närvid ei taastunud. Ta kohati toetab selle peale küll, aga enamasti "tolgendab" see lihtsalt niisama kaasas ja on rohkem tülinaks kui kasuks. 


Lisaks võib see ka kuskile kinni jääda! Kuna koer seda ei tunneta, võib ta ise enesele valu tundmata palju viga teha. Täna keskpäeval sõidan talle Järvakanti järele ja kell 14.00 hakkamegi uurima ning otsustame üheskoos kuidas Vespakesele parem oleks. Tal endal on muidugist jummalast savi sellest jäsemest ja lippab kolmel käpal kiiremini kui enamus neljajalgseid.

Kell 15.00 oleme aga juba Kopli kliinikus ja siis tuleb Vespal steriliseerimiseoperatsioon. Peikad jõlkusid "jooksuka"-ajal aia taga ja vaene koer oli ka ise vaevas. Tulevikus jääb see mure nüüd vähemalt ära.

Eestimaa Loomakaitse Liit lubas Vespat armastavale ja talle kodupakkuvale perele, et katab raviga seotud kulud ja seda me ka teeme! Ausus ja kokkulepete täitmine eelkõige! Nii, et ärge muretsege ja kõik on kontrolli all. Igaks kümneks juhuks võite aga täna ikkagi Vespale mõelda ja hoidke talle taas pöidlaid ning soovige head. Ta tunnetab seda, uskuge mind!

Loomulikult annan Teile head lugejad juba homme teada kuidas meil täna läks ja hoian teid ka tulevikus meie "plakatikoera" tegemistega kursis.