11 juuli 2017

"Hoiukodu leitud! Duffy kolib Lõuna-Eestisse"

Head sõbrad, tänane päev märkige endale kalendrisse kui "Kõige kiiremini kodu leidnud koera päev", sest Duffyle pakuti uut kodu kõigest minut peale kuulutuse avaldamist. Siis kirjutas juba teine tahtja. Ka hoiukodu pakkumisi tuli mitu.

Ma tänan ja vabandan kõigi ees, aga ma ei anna Duffyt siiski Facebooki kuulutuse peale ära. Vastutus on liiga suur ja ma lihtsalt ei julge ega ei riski ning väldin seega olukorda, et aasta pärast tõstab uus pere käed üles:

"Võtke oma koer tagasi, me ei saa temaga hakkama!"

Tegemist on kahtlemata müstilise ja hüpnotiseeriva pilguga iludusega. Ka ma ise olen huskyst unistanud, aga ma pole suutnud talle pakkuda vastavaid tingimusi ja piisavalt aega ning seetõttu on ta võtmata jäänudki.
Huskyd pole lihtne tõug ja vajavad oskajat kätt, teadmisi kasvatamisel ning spetsiaalset treeningut. Kõik need tingimused on täidetud Tartu lähistel ühe malamuutide ja huskyde kasvataja juures. Sinna Duffy esialgu lähebki

Ma veelkord vabandan kui mõned inimesed nüüd pettuvad, aga ma tõesti ei riski koera heaoluga ja Duffy uus omanik läbib totaalse kadalipu ja me leiame ta üheskoos spetsialistiga, kes sellest tõust ka midagi jagab! Mina ei jaga!

Ja nüüd palun unustage esmaemotsioon ning konstanteerige fakti: "Huskyvõtt pole naisevõtt! See otsus tuleb ikka hoolikalt läbi mõelda ja kaaluda!"  
Nali! Vähemalt üritasin teha!