17 juuli 2017

"Gatesi üks operatsioonidest on edukalt möödas. Ülehomme tuleb järgmine"

Selles videos see kõrgustest kukkunud kass pärast operatsiooni veel narkoosiuimas tudub. Opp kestis üle kolme tunni ja oli paras pähkel isegi Valdeko Paaveli nimelisele "kontide kokkulappimisvõlurile":

"Jube puru oli see luu, aga kokku saime. Nüüd vajab Gates täielikku rahu ja peab puuris elama oma poolteist-paar kuud, et käppa uuesti ei vigastaks. Muidu on kõik mokas."


"Aga kas korraga poleks saanud kõike konte lappida", pärisin asjatundmatult.

"Nalja teed või! Ta oli niigi väga kaua narkoosis. Teda saab aidata ainult kahes etapis!"


Hea töö Loomade Kiirabi Kliinik ja Valdeko Paavel! Müts maha! Nii mõnigi vaatab neid traatide-poltide-kruvide-mutritega pilte õõvastusega. Tegelikult see ongi eesmärk ja pole vaja jätta omi aknaid pärani kui kass seal turnimas käib. Minu kassiga ei juhtu! Jeee-jeee, muidugi ei juhtu! Noorsand Kevini Gatesiga ka ei juhtunud!

Ülehomme võetakse siis ette Gatesi tagakäpp ja vaagen. Karta on, et see operatsioon tuleb isegi keerulisem kui eilne. Pusimist on kõvasti, aga nii see elude eest võitlemine juba käib. 


Aitäh kõikidele headele inimestele annetuste eest ja kes soovivad õnnetut kiisut aidata, siis kõige mugavam on seda teha Eestimaa Loomakaitse Liidu annetustelefonidele helistades:

9000 777 (5.-)
9000 888 (10.-)


Gates tänab! Mina tänan!