31 detsember 2022

"Aitäh Urr ja Nurr!"

Ükski vabatahtlik annetustest sõltuv ühendus ei saa hakkama sõpradeta. Loomapäästegrupil sõpru tänu Jumalale jagub. Üks neist on lemmikloomapoekett "Urr ja Nurr."

Ei nad taha tänu- ega aukirju. Vaikselt toimetavad ja aitavad. Oleme samasugused - ei kerja kiitust ja viime lõhkised loomad suurema kärata arstile. Olen Loomapäästegrupi vabatahtlikele isegi pasunasse andnud, sest näen vaid arveid, aga lugusid mitte. Kust see raha siis tulema peaks?

Tagasihoidlikud jobud, kes kohe appi tõttavad, aga ühte minutit fotodeks ei leia? Järelikult tuleb rinnakaamerad osta? Täna siiski mitte ja maksame pigem loomaarstidele, et elukad elule tagasi aidata.

Äkki ongi parem, sest neid veriseid pilte ei kannata vaadatagi. Tänaseni saame hakkama ja siinjuures maani kummardus kõikidele, kes just Loomapäästegrupile sendi-paar arvasid heaks annetada.

Enamus autojuhte meelega loomi ja linde alla ei aja. Fakt kui sadistid välja arvata. Probleem on nägemises. 
Inimestele pakutakse helkureid, sest juht ei näe. Ainuõige, aga lemmikud? Ka neile on mõeldud. Urrikate poest ostsin Nõpsile ja Rutsile uued pilgupüüdjad.

Oli neil ennegi, aga võrreldes "ultrasuperlux'iga soovitan neid odavamaid - teine võib ju kirjade järgi 5 kildi taha paista, aga enamasti otsevaadet pole. Nüüd on.

Ja kui juht praegu ka ei näe, siis peab ta küll kõrvalistuja kintsu krabama või mobiilis passima. Soovitan, tundub päris hea asi olevat.