06 veebruar 2021

"Tõsi! Eesti on tõesti pedofiilide ja zoofiilide paradiis"

Foto: THE ALTAMONT ENTERPRISE
Üks teema, mis lisaks loomadele veel raskelt keema ajab on pedofiilia. Olgu ülejäänud "ohvritega" nagu on, aga need kaks sihtgruppi on ka tegelikult süütud, sest neil pole vähimatki võimalust vastu hakata.

Mäletatavasti, aasta oli vist 2010, hakkasin ka selle asja eest võitlema ja eesmärk oli säädust karmistada. Kasutasin omi meedianippe, et poliitikuid survestada. Praeguste Loomakaitse Liidu juriste Pille ja Piret Teesiga kribasime uue seaduse põhja valmis ja saatsime suurele ringile arutamiseks ja paranduste tegemiseks. Eestimaa Rohelised viisid asja Suurde saali. Kahjuks nad natuke kiirustasid ja esitasid ekslikult mustandi, aga see polnud suur patt, sest komisjonis ju vaieldakse seisukohad õigeks.

Lapsevanemad elasid vägevalt kaasa. Lastekaitseorganisatsioonid, lastearstid ja isegi politsei lastekaitsetalitus olid selja taga, mõtlesid kaasa ja tegid ettepanekuid. Äkitselt oma 40 või enamgi lastega seotud ühingut oli seotud. Tühi töö ja vaimu närimine laste kannatuste hinnaga. (Muide, ka loomade keppimine on meil tänaseni valitsevate klannide õnnistusel täiesti normaalne ja legaalne tegevus.)

Riigikogu ja valitsus tõmbasid aga täiega pidurit ja nii mõnigi kodanik küsis miks nad küll pedofiile, mitte lapsi toetavad? Olgu mainitud, et selliseid kirju tuli mu Reporteri meilile oma 10 kui mitte rohkem. Eks seda ole ka hiljem väidetud.

"Ei see enne muutu kui tuleb paarile riigikogulase 14 aastasele võsukesele tited taha teha!", klähvisin ma tollal pettunult ja vihaselt.

Näikse, et asi läheb ajas vaid hullemaks. Meedia saab omad klikid kätte ja a la "lapsel pepu valutab kui issi juurest tuleb - lood" on ainus, mis muserdunud noore või lausa tite kannatustest alles jääb. Kui palju neid nähtamatuid ohvreid selle kümne aasta jooksul on juurde tulnud? Seda ei tea ilmselt mitte üks hing siin Maarjamaal.

Ohh ülla-ülla ja täna lõpuks tegi trobikond poliitikuid suud lahti ning möönasid, et seesamune alampiir on võib-olla tõesti siiski liiga madalal. Mida te nüüd möönate ja targutate? Võtke toonane seadusparandusettepanek uuesti lahti, tuunige üle ja esitage suurde saali. Seejärel pange endale ordenid rinda ja valimistel meenutage kuidas te lastest hoolite!

Ei leia dokustaati üles? Ärge häbenege ja andke vaid teada - mul on see kenasti alles ja ootab normaalsemat valitsust ja Riigikogu, et uuesti esitada. Teil pole vaja isegi tööd teha! Kuradi tainapead, ma ütlen! Närvi ajate! Vabandust, aga tänased artiklid ajasid taas kaane pealt.