29 september 2019

"Täpi, Loomapäästegrupp ja Hortes kutsuvad külla. Tulge siis ka! Me ju ootame!"

Nädalake veel, aga hakkame juba sättima. Viimane meik ja tuttuued kleidid üll ning siis punasele vaibale endid näitama ja teisa vaatama.

Vaene Erko Elmik, ainuke meie seast, kes autol ja laeval vahet teeb, ööbibki päästekaubikutes koos perega ja sätib masinaid talveks valmis. Kogu pere toitub valdavalt vanast mootoriõlist, aga kuidagi peavad nad vastu. Tublid!



Tegemist on palju. Lisaks varuosadele-rehvidele tahavad ka visitkad, reklaamiplagud ja kleebised vahetamist. Loodetavasti jõuame, sest nädalake on veel aega.

4.oktoober on üleilmne loomade päev ja kunagi ammu sai just sel päeval loomakaitse liit loodud. Juriidiliste viperduste tõttu kuupäev nihkus hilisemale ajale, aga ega see seda fakti muuda.


Selle aasta 4.oktoobril paugutab aga Loomapäästegrupp oma uued telefoninumbrid, mis loomade abistamiseks mõeldud, ilmarahva ette laiali. Päev hiljem ehk laupäeval kohtume aga loomasõpradega juba maailma ägedamas aianduskeskuses "Hortes".

Paar bussi liiguvad juba uute nummeritega ringi ja inimesed on ka aru pärinud, et miks ei tööta? Rahu, ainult rahu ja sidepoeraatorid annavad endast parima, et 4-dal kõik töökorras oleks. Kordame Loomapäästegrupi uued numbrid siis üle:

Erakorralise abi ja nõauandeliin - 1414
Telefoniannetused: 9001313 (5.-)  900 1414 (10.-)


Hädaabiliini töö on seotud loomakliinikute lahtiolekuaegadega ning vastame teie kõnedele argipäevadel kell 10.00 – 18.00, nädalavahetustel ja riigipühadel – 12.00 – 20.00

See ei tähenda seda, et väljaspool tööaega ei tasuks helistada proovida – üritame vastata kui vähekenegi võimalik ja anname parima, et nii abivajav loom kui teie hätta ei jääks. Meiega saad ühendust ka e-posti help@animalrescue.ee ja Facebooki kaudu

Meie vanad numbrid 53230230 ja 9002323 töötavad pool aastat endiselt edasi, aga seejärel lähevad nad juba ühe teise meie tööd alustava projekti käsutusse.

Päästekaubikutele paigutame ka uued plakatid, kus kõik me kuulsamad päästetud kunded alates Vespast-Rokist ning lõpetades kass Silja ja megastaarist koera Täpiga ritta seame.

Meie kaubikutel on alati koht ka meie sõprade reklaami jaoks ja viletsate ärimeestena eelistame loomadele osutatud abi ja seda ehedat sõbratunnet üksjagu rammusamast rahanutsakast rohkem. See on meiepoolne tänu osutamine headele firmadele ja kliinikutele ning oleme rõõmsad, et lõpuks ometi saame vähemalt midagi ka vastu pakkuda.

Sõle loomakliinik ja Piia Vilu loomakliinik on omad bussid juba nö kätte saanud. Järgmised kaks lähevad ilmselt väga oluliselt Loomapäästegruppi aidanud kauplusekettidele, aga kuna see pole veel sugugi kindel, siis ei hakka veel nimesid välja hõikama.

Muhumaa ja Saaremaal loomi aitava päästekaubiku tõin eile samuti mandrile. Saarlased on tuntud hea huumorimeele poolest ja sestap võiks nende bussil veits vinti üle keerata:

„SAAREMAA – TÖSISTE LOOMASÖPRADE PÖLINE KANTS,
KÖIK LOOMAPIINAJAD SAAVAD LÖUKSI JA ASI ANTS!"


Kuidas tundub? Täitsa tore minu arust, aga mu naljasoon ei pruugi paljudele meeldida. Nii, et kohtume juba järgmisel laupäeval Tallinna piiril, Laagri „Horteses“.

Kümnete tuhandete kaasaelajate ja abistajate südamed võitnud Täpi lubas kohale tulla. Champs kolmjalg ja tema saatusekaaslane Karksi-Nuia kiisu samuti. Sõle loomakliinik võtab kaasa meie viimase siilist kunde, kes samuti masinaga rammu proovis, aga arstide poolt ellu äratati. Müüme soodushinnaga unikaalseid gängi särke ja tasse ning puhume niisama juttu. Sõle kliinik korraldab ka heategevusliku loterii ning annetab tulud meile.

„Tere tulemast head loomasõbrad! Loomapäästegrupp, Hortes ja Täpi kutsuvad külla! Tulge siis ka, me ju ootame!“