22 november 2018

"Erick Umbachi poolt hüljatud koerad kosuvad varjupaigas"

Ameeriklase, kurikuulsa Erick Umbachi Meriväljale hüljatud koerad on Tallinna varjukas kenasti kohanenud

Eelmisel õhtul hirmunud, stressis ja agressiivsete koertena tundunud kutsad hakkavad uue elukesega harjuma. Nende eest hoolitsemise põhiraskus langeb varjukale ja mõistagi vajavad nad hääde inimeste toetust.

Kui teised koerad kätte saame, siis vaatame edasi, kuhu need juba paigutada saab. Champs on endiselt meie turvakodus Kesk-Eestis taastumas ja tema eest hoolitsevatel inimestel jagub koera kirjeldamiseks vaid häid sõnu.

"On hästi kohanenud ja lippab kolmel käpal juba täitsa hästi. Ta on nii megahea koer - saab teiste loomadega läbi, lapsed meeldivad väga, otsib inimese lähedust. Üks väga ilus õnnetu hing!"



Erick on väidetavalt kõva steriliseerimine-kastreerimise vastane ja küllap seetõttu need koerad paljunevadki omavahel nagu jaksavad ja mehe põhimure on neile uusi tõunimetusi välja mõelda - euroopa mastiff, dobercorsod jne. Näete isegi pildilt, millised õnnetud ühe pesakonna asukate silmad välja näevad ....


Ei usu, et ta südames paha mees on ja võitlusi korraldab ning koerakari ilmselt tapleb omavahel. Veel arvan, et ta ei tee meelega neile liiga vaid mehel läheb see "loomaarmastus" lihtsalt väga käest ja on peas ehk veidi teistmoodi mõtlemises kinni ......

Me ei tea tänase päevani kui palju Erickul koeri täpselt on ja kus ta neid peidab? See muidugi ei tähenda seda, et see saladuseks jääbki. Veel üks võimalik aadress jõudis hiljuti minuni ja eks käib ka selle koha läbi. Show must go on!

Prantsumaal jäi Erick samuti oma koerapidamistavadega loomakaitsjatele ja isegi võimuorganitele silma.