30 august 2018

"Uus komme saab rahva seas aina popimaks"

Üks komme saab aina popimaks ja inimesed paluvad nimelt oma sünnipäevakingiks raha saata, et see siis mõnele hingelähedasele heategevusega tegelevale ühingule annetada.

Loomapäästegrupp sai taolise kingituse Šveitsis elavalt Kristi Pihlakult, kellel täitus taas 21 eluaastat:

"Tere õhtust kallis Heiki! 

Facebook tegi mulle sünnipäevaks kingituse! Minu Facebooki sõbrad kingivad mulle annetuse jaoks raha. Olen kõik võimalused läbi mõelnud ja jõudsin ikkagi sinuni!

Oled hingega asja juures ja sellepärast teen oma sünnipäeva kingituse Facebooki poolt sinule! Ameerikast on juba annetused tulnud! Teen seda homme päeval. Ilusat und teile!"

Tervitades Kristi

Kristi sõbrad ameerikast ja Saksamaalt olid hämmingus:

"Cool & The Gangi" me mäletame küll, aga who the fu'k is "Loom & The Gang"?

Kristi siis seletas:

"Ma ei saagi neist aru. Nad kaitsevad loomi nagu möödaminnes ja naljaga pooleks, aga samas väga pühendunult ja tõsiselt. Nad on leebed ja karmid sõltuvalt asjaoludest. Nad on paindlikud ja jäigad. Nad nutavad ja naeravad. Nad ropendavad kui vaja, osates olla ka äärmuslikult viisakad.

Ma ei saa neist aru, aga nad on kõige ägedam loomakaitseühing ja rokivad Eestis loomade eest täiega nagu nad ise oma tegutsemist kutsuvad!"


Aitäh sulle kulla Kristi usalduse ja annetuse eest. Kui sa vaid teaksid kui hädasti seda praegu vaja on, sest uue toimiva organisatsiooni loomine on tegelikult üks kuradima kallis lõbu ja raha aurustub nagu kerisele visatud sahmakas.

Tänud veelkord ja head 21.hällipäeva!

"Hip-hip-hooray! Katame lauad!"