30 august 2018

"Regina pahandab ja pole loompäästjatega rahul!"

help@animalrescue.ee on aadress, millele saab teada anda väärkoheldud ja vigastatud loomadest. Moderaatorid vaatavad kirja üle ja vajadusel suunavad kas "gängile" või siis vastava piirkonna vabatahtlikele lahendamiseks.

"Paskkirjad" lendavad prügikasti, et vabatahtlike aega ja tähelepanu mingi jamaga mitte koormata. Ühesugust ees- ja perenimi kandev kodanik Regina Reginal (whopie@hot.ee) oli järgmine mure:


"Tere.

Mind ikkagi huvitab kas te reaalselt üritade hüljatud loomadele aidata või nagu alati see on ainult pettukaup selleks et rahvale näidata et me nagu hoolime?

Kolm aastat tagasi meie juurde tekkinud loomake mis on juba selle aja jooksul nii omadega läbi et nüüd on ainult tuttu panna kas vähemalt selles osas saate aidata või peab ootama veel aastakene millal ise kooleb ?No mitte keegagi see lugu ei huvita

Igale poole juba pöördusin,see lolli jutt et võtta endale ei sobi."


Loomapäästegäng aitab loomi omast ajast ja oma pere kõrvalt. Pahatihti ka oma rahakoti pealt ja seetõttu olen ma igasugu niisama vingujate-solvajate suhtes üsna kriitiline. Sestap teadku Regina ja ka teised tühikargajad, milliseid vastuseid te saama hakkate:

"Tere Regina,

Mind ikkagi huvitab kas te ka reaalselt üritate loomale abi otsida või nagu alati selleks, et rahvale näidata, et justkui hooliksite püüate hea inimene välja paista?

Teie anonüümsest kirjast sain aru, et pakkusite hulkuvale seni tundmatule loomale tuvastamata aadressil kolm aastat tagasi kodu ja viisite vaese looma sellisesse tervislikku seisu, et ta on suremas. Nüüd te loodate, et Loomapäästegrupp tuleb ja tapab annetuste eest teile kuuluva looma ära, sest te ise ei viitsi-ei taha-ei suuda tegeleda.

Võtke teatavaks, et Loomapäästegrupp ei osuta taolist teenust ja me reageerime eelkõige vigastunud loomadega seotud väljakutsetele. Mõistagi me kontrollime kodusid, kus loomad piinlevad ja teie tundute just meie "patsient" olema.

Kuna Teie kirjast võib järeldada, et olete looma väärkohtleja, siis palun edastada oma täpne elukoht ja pärisnimi, et saaksime kontrollima tulla ning vajadusel teie vastu ka politseisse kriminaalmenetluse algatamiseks avalduse teha.

Kardetavasti on ka see teiesuguse targa inimese jaoks täiesti "loll jutt", aga midagi pole teha, sest vabatahtlikul organisatsioonil pole lihtsalt vahendeid, et teiesuguseid geeniuseid palgata!"


Parimate soovidega,
Heiki Valner
Loomapäästegrupp MTÜ
53 230 230