25 detsember 2016

„Jõuluime! Kiisupoja päästis …………….. Pokemon!“


Jõulud on teadagi imedeaeg ja näiteks täna öösel hakkavat isegi loomad-linnud inimkeeli rääkima. Nii et minge aga suhtlema. 

Mõistagi tuleb neile ka hääd ja paremat nosimist pakkuda. Meie naiskaga käisime juba varahommikul metsas ära ning riputasime metsanotsudele kardulaid puu otsa. Heateo tegemisega on siis meie peres vähemalt lood korras!

Lääne-Virumaal Sõmerul juhtus aga sedasorti ime, et Anu Kaljusalu tütar Kelly võttis mobiili ühes ja läks samuti metsa. Sedapuhku küll mitte toitu viima vaid Pokemone otsima. Otsis ja otsis ning leidis ka.

Korraga näitas telefon, et

üks va Pokemon on põõsasse pugenud ja peidab end seal. Kelly läks lähemale ja uskunud oma silmi – Pokemon muutus nagu võluväel haledalt nutvaks kassipojaks.

Vaeseke oli ligumärg ja väga näljane. Haige olid ta vaeseke ka ning mädanevad silmad ning herpese-viirus poleks talle pikka iga lubanud. Kelly pole aga selline pliks, kes hädalise looma metsa surema jätab vaid taris õnnetu hinge koju kaasa.

Nagu isegi fotolt näete, siis tänaseks on ravi juba tulemusi andnud ning hiirekuningahakatis paraneb jõudsalt. Ja ka päriskodu on tal tänu Kellyle ja Pokemonile nüüd olemas!

Vat selline tore jõululugu siis! Näikse, et see Pokemoni-jaht on ikka üks igati hää mäng ja vähemalt loomadele võib sellest tulu tõusta küll. Tuleb vast endagi moblasse see alla laadida?!