17 september 2016

"Verd täis köök ja esik. Ülespoodud, kuid veel vaevuhingitsev koer.Purjakil pererahvas. Politsei. Ärevil naabrid"

Pealkirjas on selle julma loo märksõnad kenasti välja toodud. Sedapuhku aga politsei helistas mulle ise ja palus koer üle vaadata. Müts maha, täiega äge ametnik oli! Nii võiks ja peakski need asjad siin riigis olema.

Käisin, vaatasin ja viisin Reksu ravile. Õigemini küll tervisekontrolli, sest ravida polnud õnneks suurt midagi vaja. Valuvaigistid kirjutati talle siiski välja.

img_0092Reksu on vinge sell ja elas tapmiskatse üle. Naine kutsus mehele pollarid ja ära ta viidi. Kes see mees on? Kus ta varem töötas ja millega praegu leiba teenib?



Ma ei hakka teid piinama ja ütlen kohe, et nii naist, kui koera peksev jõhkard hooldab vanureid! Eks järgmisel nädalal lähen puhun juttu ka selle hoolekandeasutuse eakate kundedega ning loodan südamest, et nemad pole pasunasse saanud.

Kus kõik toimus? Iga asi omal ajal ning seda näete juba umbes kolme ja poole kuu pärast. Tundub, et avasaate esilugu on olemas! Sellega pole nõus aga üks teine härra, kes paar päeva tagasi Harjumaal oma taksikoera labidaga surnuks peksis. Hoopis tema tahab ikka avapaugu anda. Nagu isegi näete, siis konkurents loomapiinajate seas on kõva ja saade kogub populaarsust juba filmimise käigus.

img_0083Aga ärge ainult omavahel kaklema minge kulla loomapiinajad. Saateid tuleb veel ja küll te kõik ikka nendesse kenasti ka ära mahute.

Oli tihe pärastlõuna! No kohe kuradi tihe pärastlõuna ja õhtupoolik! Parem kui selliseid päevi poleks!

img_0112