09 juuni 2016

"Tänavakõuts Otto vangipõli on möödas!"

13308151_1030958850272715_7228826860690343044_oOtto tervis on niipalju taastunud, et Ande laskis ta eelmise kuu lõpus esimest korda üle pika aja taas õue. Tänavakõuts astus ettevaatlikult trepilt alla. Vaene loom ei suutnud kuidagi uskuda, et vangipõli on möödas ja ta sai tõesti toast välja!

Esmalt kukkus kiisu maapinda nuusutama ja siis kukkus suure lustiga püherdama ja rullima. Pererahvale tundus, et ta on uues kohas ikka väga-väga rahul. Ottot inspireerivad ka teised farmiloomad, luurele ja jahiinstinktidele järele andes teeb ta tuule alla nii lammastele kui kitsedele. Ega ta neile mõistagi liiga tee, aga ehmatada saab ikka ja tundub, et vahetevahel ta seda tegevust lausa naudib.



Ande kirjutab: „Pere teine kass Vunts on veel kahtlev suure Otto suhtes, aga on hakanud juba leebuma. Igatahes on nad mõlemad väga lahedad tegelased ja suured isiksused!“

Muide Otto on ikka sellise kaliibri superstaar, et Anne-Ly Sumre pühendas talle Saue vallalehe juunikuunumbris terve lehekülje. Otto ise helistas mulle eile õhtul ja ütles, et loomulikult oleks pidanud tema lugu olema ikka esilehel, mitte kuuendal, aga ta ei viitsi sellega pead vaevata - temast on saanud nüüd pesuehtne maakas, kellel on palju targematki teha kui mingite artiklite sisu üle ja lehe kujunduse üle vaielda. :)